Nieuws

Tile medium

LHBTQIA+ community in de spotlights bij GIGANT en Orpheus

Vrijdag 9 en zaterdag 10 december zetten GIGANT en Theater Orpheus de Regenboog-community van Apeldoorn in de spotlights. Met een gezellige afterparty na afloop van de voorstelling van Alex Klaasen op vrijdag in Orpheus en de eerste editie van het LHBTQIA+ feest CRUSH! in GIGANT op zaterdag.  

Lees verder
Tile medium

Talentvol Apeldoorn stal de SHOW!

In juni dit jaar werden 13 Apeldoornse talenten geselecteerd voor SHOW Apeldoorn 2022. Afgelopen woensdag 26 oktober was het showtime en straalden onze geweldige SHOWcast op het Rabobanktoneel van Orpheus!

Lees verder
Tile medium

Orpheus met theaterbus bij Roots in the Woods

Het eerste weekend van de herfstvakantie is Roots in the Woods er weer. Het bosfestival is vernieuwd om bezoekers dichter tot het bos te laten komen. Met de nieuwe locatie, de Bosweide, is het festival letterlijk dichterbij het bos en met het aangescherpte programma maken mensen kennis met de natuur door cultuur.

Lees verder
Tile medium

Voorleesmiddag in CODA met sterren uit de musical Charlie and the Chocolate Factory

In de Kinderboekenweek op maandag 10 oktober is Apeldoornse Aniek Venhoeven om 15.30 uur te gast in CODA Centrale Bibliotheek om voor te lezen uit Sjakie en de chocoladefabriek, het beroemde boek van Roald Dahl. 

Lees verder
Tile medium

Renovatie foyer West voltooid

Na een zomer hard werken is de nieuwe foyer 'West' volledig gerenoveerd. Een volledig nieuwe bar, infobalie en een geheel nieuw interieur zorgt er voor dat we onze gasten nóg sfeervoller kunnen ontvangen, dankzij architectenbureau Heyligers en Draisma Bouw.

Lees verder
Tile medium

Stem op Orpheus voor de Publieksprijs van de Apeldoorn Business Awards

Theater Orpheus is genomineerd voor de Apeldoorn Business Awards in de categorie ‘Maatschappelijke organisaties’. Op donderdag 13 oktober worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de spectaculaire Award Night hier in Orpheus. 

Lees verder