Nieuws

De KinderKaravaan: Reizend kindertheater van Orpheus trekt langs Apeldoornse parken

In de laatste week van de zomervakantie reist  de KinderKaravaan van Theater Orpheus met de voorstelling Buurman ondersteboven langs de parken van Apeldoorn. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus trakteert het theater twee keer per dag alle kinderen van 4 tot 12 jaar op de voorstelling Buurman ondersteboven

Lees verder

Orpheus wordt opnieuw de plek waar jazz leeft!

Op zaterdag 17 september 2022 vindt de vierde editie van Jazzfestival Generations plaats in Orpheus. Dat deze editie éxtra feestelijk en éxtra zomers wordt, dat wisten we al. Nu maakt Orpheus ook de volledige line-up bekend. Onder andere Marit van der Lei Nextet, Maria Mendes & Metropole Orkest, Maarten Hogenhuis & Nationaal Jeugd Jazz Orkest en Apeldoorner Eeco Rijken Rapp met zijn Swing & Boogie Express vullen de vijf podia van Generations. Een line-up waar je u tegen zegt en er voor zorgt dat je je geen seconde verveelt.

Lees verder

Orpheus straattheater bij Drakenbootfestival 2022

Orpheus programmeert straattheater op het festivalterrein. We krijgen een mooie plek midden op het hoofdterrein waar de bus een plek krijgt en tevens het vertrekpunt is van het straattheater.

Lees verder

Voorronde SHOW Apeldoorn

Afgelopen zaterdag 11 juni vond de voorronde van SHOW Apeldoorn 2022 plaats in de Altioszaal in Orpheus. Het is de zesde keer dat SHOW Apeldoorn wordt georganiseerd en dit jaar was de voorronde tijdens de Culturele Pleinmarkt in en om Orpheus. De dag dat talentvol Apeldoorn zich mag laten zien in het theater van de stad.

Lees verder

Theater Orpheus op zoek naar amateurtalent voor SHOW Apeldoorn

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus voor de vijfde keer SHOW Apeldoorn. In SHOW Apeldoorn werken Apeldoornse talenten, onder professionele begeleiding, aan een bijzondere voorstelling in een bomvolle Rabobankzaal in Theater Orpheus. 

Lees verder

Theatermaatje: Samen naar het theater is leuker dan alleen

Veel mensen willen graag naar het theater of naar een concert, maar niet alleen. Je wilt je ervaring delen, samen voorpret hebben en misschien vooraf een hapje eten. Orpheus gaat mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, koppelen aan een Theatermaatje. 

Lees verder