Nieuws

Orpheus presenteert zomerfestival Kwik!

Orpheus trapt op 25 juni de zomer af met het nieuwe zomerfestival Kwik!. Een nieuw jaarlijks terugkerend festival waar bezoekers zich laten verwennen door de lekkerste hapjes, drankjes en toffe dansoptredens. Dé plek om nog even samen te komen met je vrienden voordat iedereen uitvliegt voor de zomer. 

Lees verder

Hart voor theater: Orpheus biedt verdieping bij toneelvoorstelling Coriolanus

Voor iedereen die meer wil beleven en meer wil weten over de achtergrond bij een toneelvoorstelling biedt Theater Orpheus het Theaterhartticket aan. Voor €5,- extra ontvangt de bezoeker een randprogramma voor de beste toneelbeleving. Bij Shakespeares Coriolanus – zijn scherpste stuk over de gespannen relatie tussen volk en politiek – staat dat in het teken van het thema democratie.

Lees verder

Orpheus viert Nationaal Theaterweekend met theater voor een tientje of nog minder

Een weekend om naar uit te kijken: Het Nationaal Theaterweekend. In het laatste weekend van januari. Drie dagen, twee voorstellingen per dag voor jong en oud én… voor een prikkie! Orpheus zet de deuren deze dagen wagenwijd open. Om nog eens extra te laten zien dat het theater van ons allemaal is, van alle Apeldoorners en iedereen in de wijde omgeving. Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet iedereen van theater voor een speciale Theaterweekend prijs van €5,- of €10,-.

Lees verder

Bezoekers Orpheus leveren massaal cadeaus in bij Orpheus

Orpheus riep tijdens de kerstvakantie op om clichécadeaus bij hen in te leveren in ruil voor een tegoedbon van het theater. Ieder jaar komen de welbekende sokken, kaarsen en het badschuim weer voorbij. Orpheus wist raad met deze clichécadeaus. Tegelijkertijd verkocht Orpheus ‘Snert van de chef’ waarvan de helft van de opbrengst aan stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is gedoneerd. Aan beide acties is massaal gehoor gegeven.

Lees verder

Vind het perfecte Theatermaatje bij Orpheus

Theater Orpheus organiseerde dit jaar twee succesvolle ontmoetingsavonden voor ‘Theatermaatje’. Tijdens deze avonden koppelt het theater mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, aan andere mensen met dezelfde interesses. Vrijdag 27 januari hebben Apeldoorners opnieuw de kans om hun ideale Theatermaatje te vinden. 

Lees verder

Orpheus zamelt cliché cadeaus in voor goed doel

Sinterklaas is net achter de rug en Kerst staat voor de deur. De tijd om elkaar cadeaus te geven. Maar, wat geef je dit jaar weer cadeau? Theater Orpheus heeft de oplossing: stop met de cliché cadeaus en geef theater cadeau! Krijg je nu toch nog een cliché cadeau, dan mag je de kerstsokken, badschuim of dat boek dat je al hebt bij Orpheus inleveren op vrijdag 6 januari. Van Orpheus ontvang je dan een tegoedbon van €5,- voor een voorstelling of concert naar keuze. 

Lees verder
van 9