Nieuws

Theater Orpheus op zoek naar amateurtalent voor SHOW Apeldoorn

Speciaal voor talentvol Apeldoorn organiseert Theater Orpheus voor de vijfde keer SHOW Apeldoorn. In SHOW Apeldoorn werken Apeldoornse talenten, onder professionele begeleiding, aan een bijzondere voorstelling in een bomvolle Rabobankzaal in Theater Orpheus. 

Lees verder

Theatermaatje: Samen naar het theater is leuker dan alleen

Veel mensen willen graag naar het theater of naar een concert, maar niet alleen. Je wilt je ervaring delen, samen voorpret hebben en misschien vooraf een hapje eten. Orpheus gaat mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, koppelen aan een Theatermaatje. 

Lees verder

Hanos en Orpheus verlengen partnerschap met vijf jaar

De grootste zaal van Theater Orpheus draagt inmiddels vijf jaar de naam ‘Hanoszaal’. Theo de Graaf, algemeen directeur van Hanos Nederland, en directeur van Orpheus Mirjam Barendregt bezegelen dit partnerschap voor nogmaals vijf jaar.

Lees verder

Jazzfestival Generations laat Orpheus opnieuw swingen!

Verkoop voor vierde editie van Generations is gestart

Op zaterdag 17 september vindt alweer de vierde editie plaats van Apeldoorns eigen jazzfestival Generations. Op vijf podia in Orpheus geniet publiek van de beste live muziek, pure jazz, maar ook uitstapjes naar funk, soul en pop! 

Lees verder

Orpheus zet Apeldoornse schoolpleinen op stelten

Vorige week woensdag verrasten Marij Wools (Coördinator Educatie en Theater van de stad) en Patricia Gillet (Community Coördinator) van Theater Orpheus drie Apeldoornse basisscholen door met loeiende sirenes met de Orpheus theaterbus het schoolplein op te rijden. OBS Heuvellaan, De Wegwijzer en Hertog van Gelre waren respectievelijk nummer 1, 2 en 3 van de verkiezing Vriendjesschool van het jaar.

Lees verder

Muzikale show en dineren in koninklijke sferen op het podium van Orpheus

Op zaterdag 9 april presenteert Orpheus een majestueuze dinnershow. Een avond waarbij de bezoeker in de schijnwerpers staat. Je neemt namelijk plaats op een heel bijzondere plek in Orpheus: aan een mooi gedekte tafel, op het podium van de grote zaal, de Hanoszaal. 

Lees verder