Podiumpas

Onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 podia in Nederland

Vanaf 1 november 2022 kun je voor €35 per maand onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten Podia verspreid over heel Nederland. Ook bij Theater Orpheus! En de lijst groeit nog steeds. Op Podiumpas.nl vind je een overzicht van de Podia waar je de pas kunt gaan gebruiken. Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling, telefonisch en later ook online. De pas is maandelijks opzegbaar na 4 maanden en is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Podiumpas is meer dan een pas. Podiumpas is een kans om van iets groters deel uit te maken. Van een collectieve beleving. Met mensen die zich willen laten inspireren en verwonderen. Mensen die onbeperkt willen genieten van al het moois dat de Podia te bieden hebben. Een kans op een ervaring die niet compleet is zonder jou.

Podiumpas is de sleutel tot een andere realiteit. Tot nieuwe ervaringen en inzichten. Tot nieuwe ideeën en nieuwe zin. Zie het als therapie of een mentale workout. Een mogelijkheid om anders te kijken, anders te denken, je anders te voelen. Let maar op: je huilt harder en lacht meer. Je wordt blij, verdrietig, euforisch, geroerd, getroost, uitgedaagd.

Het is een oplaadpunt. Een vat vol hoop, een bron van plezier, een golf van liefde. Zie het vooral als meer dan een pas.

In het kort

  • Onbeperkt naar voorstellingen en concerten bij meer dan 30 aangesloten Podia;
  • verspreid over heel Nederland;
  • voor €35 per maand;
  • Reserveren kan vanaf 30 dagen voor de voorstelling;
  • Maandelijks opzegbaar na 4 maanden;
  • Kijk op podiumpas.nl voor meer informatie;
  • Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.

Welke organisatie zit er achter Podiumpas?

Stichting Podiumpas is een compacte organisatie en heeft een actief, betrokken bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende organisaties in onze sector: Podia, vrije (niet-gesubsidieerde) en gesubsidieerde producenten. Zo zorgen we dat er geen externe belangen in het spel zijn en Podiumpas van de sector blijft.

Stichting Podiumpas is een initiatief uit de podiumkunstensector zelf, om het publiek meer flexibiliteit en avontuur te bieden. De Stichting heeft geen winstoogmerk, negentig procent van de inkomsten uit abonnementsgelden vloeit rechtstreeks naar de kunsten. Omdat we continu samenwerkingen zoeken met andere partijen is de uitvoeringsorganisatie compact. Zo werken we intensief samen met Cineville en maken we gebruik van de door hen ontwikkelde infrastructuur. Zo hoeven we niet zelf het wiel uit te vinden en zijn we efficiënt met een maximale overhead van 10%.  

Vragen?

Ga naar podiumpas.nl voor alle veel gestelde vragen. Staat je antwoord er toch niet bij, mail dan naar klantenservice@podiumpas.nl.