Vrienden van Orpheus

Theaterliefhebbers met een hart voor Orpheus

Wil jij als eerste de mooiste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en twee keer per jaar het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber, bovenal Orpheus-ambassadeur. Je bent als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en maakt door gevarieerde vriendenactiviteiten het theater van dichtbij mee.

Word ook Vriend van Orpheus!

Ook voor jou!

Van jonge gezinnen tot doorgewinterde theaterbezoekers, iedereen kan Vriend van Orpheus worden. Kies hieronder de Vriendschap die bij jóu past.

Activiteiten

Jaarlijks organiseren we een exclusief en afwisselend Vriendenprogramma. Onder andere een Meet & Greet, rondleiding achter de schermen, wijnproeverij en een Vrienden pubquiz.

Uitgelichte activiteiten

Actuele Vriendenactiviteiten

Word vandaag nog Vriend van Orpheus

Kies hieronder voor het soort Vriendschap en voltooi de bestelling om direct (Harts)vriend te worden. 

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging.

Alle voordelen gelden voor maximaal 2 personen per adres, tenzij anders vermeld. Je ontvangt na je bestelling een bevestiging van je Vriendschap.

Word Vriend

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Voor slechts € 45 upgrade je je vriendschap naar Hartsvriend.

Mail naar vrienden@orpheus.nl voor de mogelijkheden.

Theater voor iedereen

Als Vriend van Orpheus profiteer je niet alleen zelf, maar draag je ook bij aan de missie om van Orpheus een theater te maken voor iedereen. Ieder jaar kunnen wij zo met hulp van onze Vrienden investeren in programmering voor kinderen en jongeren en ook in de ontwikkeling van onze eigen producties, zoals SHOW Apeldoorn, Aan de Vooravond en LOO. Ook maken we, met hulp van de Vrienden, Orpheus toegankelijker voor mensen die nu een afstand ervaren tot theaterbezoek. Denk aan het bereikbaar maken van voorstellingen voor blinden en slechtzienden en aan het mogelijk maken van een theaterbezoek voor mensen die veel prikkels ervaren.

Nog vragen?

In onze veel gestelde vragen vind je waarschijnlijk het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met Vrienden coördinator Patricia Gillet via vrienden@orpheus.nl.

Veel gestelde vragen

Ook interessant voor jou