Vrienden van Orpheus

Theaterliefhebbers met een hart voor Orpheus

Wil jij als eerste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en twee keer per jaar het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden hebben hart voor theater en spelen een essentiële rol in het community gevoel dat wij als theater willen creëren. Ons belangrijkste doel daarbij is om cultuur in Orpheus voor iedereen bereikbaar en toegankelijk te maken. Dit maken we mede mogelijk dankzij de Vrienden van Orpheus. Denk hierbij aan jongeren die de avond van hun dromen organiseren in onze kleine zaal, het Middagje uit programma geprogrammeerd door onze Ouderenprogrammaraad of de jaarlijkse Vriendjesdag. Samen realiseren we theater voor iedereen!

Word ook Vriend van Orpheus!

Ook voor jou!

Van jonge gezinnen tot doorgewinterde theaterbezoekers, iedereen kan Vriend van Orpheus worden. Kies hieronder de Vriendschap die bij jóu past.

Naast de start verkoop van het theaterseizoen worden er geregeld voorstellingen bijgeboekt die gedurende het seizoen in verkoop gaan. Waar mogelijk organiseren we voor deze bijboekingen een exclusieve Vrienden voorverkoop. Dit is echter niet altijd mogelijk. Via onze Vrienden nieuwsbrief brengen we je altijd als eerste op de hoogte als er nieuwe voorstellingen in verkoop gaan.

Activiteiten

Jaarlijks organiseren we een aantal exclusieve en afwisselende Vriendenactiviteiten.

Actuele Vriendenactiviteiten

Word vandaag nog Vriend van Orpheus

Kies hieronder de Vriendschap van jouw voorkeur en voltooi de bestelling om direct (Harts)vriend te worden. Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging. In juli ontvang je ieder jaar een reminder van deze automatische verlenging.

Alle voordelen gelden voor maximaal 2 personen per adres, tenzij anders vermeld. Je ontvangt na je bestelling een bevestiging van je Vriendschap.

Word Vriend

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Voor slechts € 55 upgrade je je vriendschap naar Hartsvriend.

Mail naar vrienden@orpheus.nl voor de mogelijkheden.

Nog vragen?

In onze veel gestelde vragen vind je waarschijnlijk het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met Vrienden coördinator Patricia Gillet via vrienden@orpheus.nl.

Veel gestelde vragen

Ook interessant voor jou