Vrienden van Orpheus

Theaterliefhebbers met een hart voor Orpheus

Vriendenactie: krijg dit seizoen cadeau

Word nu al Vriend van Orpheus voor seizoen 2024/2025 en profiteer tot het eind van dit seizoen gratis van alle Vriendenvoordelen. Zo krijg je nu al toegang tot de exclusieve Vrienden voorverkoop in mei. Je Vriendschap loopt tot augustus 2025. Sluit hieronder je Vriendschap af.

Word Vriend

Wil jij als eerste plaatsen reserveren voor jouw favoriete voorstelling en twee keer per jaar het Orpheus magazine ontvangen? Dit is slechts een greep uit de voordelen van Vriend van Orpheus worden. Onze vrienden hebben hart voor theater en spelen een essentiële rol in het community gevoel dat wij als theater willen creëren. Samen realiseren we theater voor iedereen!

Word ook Vriend van Orpheus!

Word vandaag nog Vriend van Orpheus

Kies hieronder de Vriendschap van jouw voorkeur en voltooi de bestelling om direct (Harts)vriend te worden.

Goed om te weten

Een Vriendschap loopt standaard t/m augustus. Met je bestelling geef je een machtiging af tot een jaarlijkse automatische incasso, tot wederopzegging. In juli ontvang je ieder jaar een reminder van deze automatische verlenging.

Ook gedurende het seizoen zijn er geregeld exclusieve Vrienden voorverkoopmomenten als er nieuwe voorstellingen in verkoop gaan. Via onze Vrienden nieuwsbrief lees je altijd als allereerste wanneer er nieuwe voorstellingen in verkoop gaan.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor Hartsvrienden gelden? Voor slechts € 55 upgrade je je vriendschap naar Hartsvriend.

Mail naar vrienden@orpheus.nl voor de mogelijkheden.

Activiteiten

Jaarlijks organiseren we een aantal exclusieve en afwisselende Vriendenactiviteiten.

Meemaakavond
Deze avond wisselen we met de Vrienden van gedachten over theaterthema´s en andere ontwikkelingen binnen Orpheus. Vervolgens gaat Orpheus actief met de input van deze avond aan de slag.
Voorstelling gerelateerde Vriendenactiviteit
Eén keer per jaar organiseren we een Vriendenactiviteit gekoppeld aan een voorstelling. Dit kan bijvoorbeeld een Vriendenborrel zijn bij een van onze eigen producties of een van onze eigen festivals
Hartsvriendendiner
Het Hartsvriendendiner wordt jaarlijks exclusief voor Hartsvrienden georganiseerd. Hartsvrienden krijgen voor 1 persoon een driegangendiner aangeboden, vergezeld door onze directie en theaterprogrammeur. Een eventuele introducee betaalt de prijs voor een driegangendiner.

Theater voor iedereen

Als Vriend van Orpheus profiteer je niet alleen zelf, maar draag je ook bij aan de missie om van Orpheus een theater te maken voor iedereen. Ons belangrijkste doel daarbij is om cultuur in Orpheus voor iedereen bereikbaar en toegankelijk te maken. Dit maken we mede mogelijk dankzij de Vrienden van Orpheus. Denk hierbij aan jongeren die de avond van hun dromen organiseren in onze kleine zaal, ons Middagje uit programma geprogrammeerd door de Ouderenprogrammaraad van Orpheus of de jaarlijkse Vriendjesdag voor basisschoolkinderen uit heel Apeldoorn. Samen realiseren we theater voor iedereen!

Nog vragen?

In onze veel gestelde vragen vind je waarschijnlijk het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met Vrienden coördinator Patricia Gillet via vrienden@orpheus.nl.

Veel gestelde vragen

Ook interessant voor jou