Stoelsponsoring Kleine Zaal

Sponsor een stoel in de Altioszaal!

Ben je een liefhebber van theater en dan met name van de voorstellingen in de kleine zaal van Theater Orpheus? Dan ben je vast ontzettend blij met onze Altioszaal! De zaal is in het najaar van 2015 ingrijpend gerenoveerd en is een zeer geliefde zaal onder onze gasten en artiesten. Mede dankzij de Vrienden van Orpheus én onze stoelsponsoren is er ook een nieuwe publiekstribune gerealiseerd; inschuifbaar én met zeer goede zichtlijnen en comfortabele stoelen. 

Ook jij kunt een eigen stoel krijgen in deze prachtige theaterzaal!

Je wordt met een eenmalige donatie van € 250 vijf jaar stoelsponsor; een unieke manier om het theater financieel te ondersteunen én om je affiniteit met de kleine zaal te onderstrepen. Een bezoek aan Theater Orpheus krijgt op deze manier een extra dimensie!

Stoelsponsoren krijgen als dank een naamplaatje op de achterkant van een stoel naar keuze voor een periode van vijf jaar.
Anoniem een stoel sponsoren is uiteraard ook mogelijk. Het is alleen mogelijk om als particulier een stoel te sponsoren. Voor zakelijke sponsoring verwijzen we je graag naar ons PartnerPodium

Hoe werkt het?

Mail naar info@orpheus.nl onder vermelding van 'Stoelsponsoring' met daarin je NAW-gegevens en eventueel de gewenste stoel (rij- en stoelnummer) om je aan te melden als stoelsponsor. Binnen een week ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Binnen enkele weken zal er een naamplaatje geplaatst worden op de door jou gekozen stoel!