Cultureel & Maatschappelijk

Een podium voor iedereen

Dat Theater Orpheus een podium is voor bekende artiesten uit Nederland en soms ver daarbuiten is bekend. Wat minder bekend – en dat veranderen wij bij deze graag – is dat ook niet-professionele artiesten en gezelschappen uit Apeldoorn en omgeving van harte welkom zijn om hun kunsten op een van onze drie podia te tonen.

Wij zetten graag onze deuren open en onze expertise in om iedereen die graag een keer op ons podium wil staan de ruimte te geven. Vele muziekverenigingen, koren, bands, singersongwriters en orkesten stonden al in Orpheus. Hun mooie plannen en ideeën hebben zij samen met onze toneeltechnici, eventmanagers en andere Orpheus medewerkers om gezet in prachtige voorstellingen en concerten.

Van advies over de juiste zaal, de verkoop van tickets tot en met het opruimen na de podiumprestatie, het team van Orpheus is er die dag speciaal voor jullie.

We kunnen onze podia en diensten uiteraard niet kosteloos aanbieden, maar voor elke aanvraag maken we een voorstel op maat tegen gereduceerde tarieven.

Dus vertegenwoordig jij een musicalvereniging, een orkest of ben je zelf muzikant of zanger en wil je wel eens “uitpakken” in een echt theater? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder.

Verenigingen, stichtingen en andere niet commerciële organisaties

Alle verenigingen, stichtingen en andere niet commerciële organisaties met wortels in de Apeldoornse samenleving bieden wij ook graag een podium. Met onze drie theaterzalen, verschillende foyers en vergaderruimtes, is er altijd wel een ruimte te vinden voor jullie bijeenkomst.
Afhankelijk van de vraag, gaan we samen op zoek naar de best passende invulling. Interesse? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Maatschappelijke organisaties

Ook voor organisaties in het maatschappelijk werkveld stellen wij onze deuren graag open. Organisaties die zich inzetten voor bijvoorbeeld gezondheidszorg, welzijn, ouderen en goede doelen hebben de afgelopen jaren hun weg gevonden naar Orpheus. Ook hiervoor zoeken wij samen met de organisatie naar de beste mogelijkheden tegen zo laag mogelijke kosten. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in.

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct