Je bezoek

Welkom bij Theater Orpheus!

Openingstijden

Receptie

Op werkdagen bereikbaar vanaf 10:00 uur. 
Telefonisch via 055 527 03 00.

Voorafgaand aan een voorstelling

De deuren van het theater zijn een uur voorafgaand aan de voorstelling geopend.
Orpheus heeft meerdere entrees. Als je de parkeergarage uit komt lopen zie je een groot LED-scherm waar op staat welke entree je kunt gebruiken.
Lees meer over de verschillende entrees.

Theaterkassa

Balie: op werkdagen van 10:00 - 14:00 uur, en één uur voorafgaand aan iedere voorstelling. 
De balie van de Theaterkassa bevindt zich bij de Artiesteningang aan de Maduralaan.

Telefonisch: 055 527 03 00
E-mail: kassa@orpheus.nl

Bekijk hier alle contactgegevens van Theater Orpheus.

Parkeergarage

De gemeentelijke parkeergarage naast Orpheus is 24 uur per dag geopend.  
Lees hier meer informatie over parkeren.

Belangrijke links

Plattegrond

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting.

Zalen

Theater Orpheus is een van de vijf grootste theaters van Nederland en biedt een gevarieerd aanbod aan optredens: van cabaret tot klassieke muziek, van toneelstukken tot theaterconcerten. Het theater heeft 3 verschillende theaterzalen met een capaciteit van 242 tot 1300 plaatsen. Van de indrukwekkende Hanoszaal met haar fenomenale akoestiek, de klassieke Rabobankzaal met haar rode pluche, tot de intieme Altioszaal.

Bekijk hieronder al onze zalen in detail en bekijk de plattegronden per zaal.

Pin Only

Het is niet langer mogelijk om in Orpheus met contant geld te betalen. Dit geldt ook voor de barren, restaurant O55 en de Theaterkassa. Je kunt alleen betalen met een pinpas of creditcard.

Dit is veiliger, hygiënischer en sneller.

Je kunt zowel gewoon pinnen als contactloos betalen.

Huisregels

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om onaangename verrassingen zo veel mogelijk te voorkomen, hebben we onze belangrijkste huisregels op een rijtje gezet.

Tickets

Het is niet toegestaan ticket(s) door te verkopen aan derden dan wel de ticket(s) op enige andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden te verstrekken.

Te laat?

Het is erg storend voor de artiest(en) én de bezoekers om laatkomers nog de zaal in te laten als de voorstelling al begonnen is. Daarom kunnen we laatkomers pas ná de pauze toelaten in de zaal. Wij verzoeken je daarom tijdig aanwezig te zijn. We heten je graag welkom met een kopje koffie/thee vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.

Consumpties

Een drankje uit de foyer mag worden meegenomen naar de zaal. Zelf meegebrachte consumpties zijn niet toegestaan. Het openen van een zakje of een snoeppapiertje kan storend werken. Consumpties kun je vooraf, in de pauze en na de voorstelling kopen in de foyers.

Fotograferen, geluidsopnames en mobiele telefoon

Op alle voorstellingen en concerten is copyright van toepassing. Daarom is het maken van beeld- en geluidsopnamen niet toegestaan. Ook wordt het gebruik van een mobiele telefoon, al dan niet voor filmen of fotograferen als zeer storend ervaren door zowel artiesten als medebezoekers. Wij verzoeken je daarom vriendelijk bij het betreden van de zaal je mobiele telefoon uit te schakelen.

Verplichte garderobe

Met het oog op een mogelijke ontruiming bij een calamiteit, is het op last van de brandweer niet toegestaan je jas mee te nemen in de theaterzaal. Je kunt je jas en/of tas kosteloos afgeven bij de bewaakte garderobe in de foyer.

Roken

Theater Orpheus is een rookvrije omgeving. Buiten bij de ingangen mag gerookt worden.

Stoelverhogers

Stoelverhogers zijn gratis te verkrijgen voorafgaand aan de voorstelling bij de informatiebalie. Op last van de brandweer is er per zaal een maximaal aantal afgesproken. Het kan dus voorkomen dat indien er een grote vraag is wij je geen stoelverhoger meer mogen geven.