Bereikbaarheid

Zo bereik je ons

Routebeschrijving

Theater Orpheus ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Voor het navigatiesysteem

Kies voor je navigatiesysteem het adres van de parkeergarage Orpheus of Museum Centrum:

Parkeergarage Orpheus
420 plaatsen, twee minuten lopen
Churchillplein 1, Apeldoorn (7314 BZ)

Parkeergarage Museum Centrum
700 plaatsen, vijf minuten lopen
Roggestraat 133, Apeldoorn (7311 CC)

Mogelijke problemen met Triodos bankpassen

We hebben berichten ontvangen dat nieuw uitgegeven bankpassen van Triodos Bank mogelijk niet geaccepteerd worden door de betaalautomaten van de gemeentelijke parkeergarage naast Orpheus. Een update van de PIN-terminals door de gemeente is vereist, helaas is nog niet bekend wanneer deze uitgevoerd gaat worden.

Voor de zekerheid adviseren we om een alternatief betaalmiddel bij de hand te hebben als je recent een nieuwe bankpas van Triodos hebt ontvangen.

Openbaar vervoer

Plan mijn reis

Parkeren

Orpheus heeft twee parkeergarages op loopafstand. Beide zijn dankzij een lift geschikt voor mindervalide gasten en rolstoelgebruikers. De garages zijn zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag geopend en voorzien van camerabewaking.

Parkeergarage Orpheus

De parkeergarage Orpheus is in beheer van Gemeente Apeldoorn en beschikt niet over oplaadmogelijkheden voor elektrische auto's. Deze parkeergarage bevindt zich naast Theater Orpheus, op twee minuten loopafstand.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je al een parkeerticket kopen tegen het voordelige theatertarief van € 7,00. Druk hiervoor op de betaalautomaat op de knop THEATER.

Tarieven

Regulier tarief: € 2,50 per uur
Theatertarief (12 uur parkeren): € 7,00
Dagtarief (24 uur): € 10,00

Invalideparkeerplaatsen

De parkeergarage is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Op het bovendek van de parkeergarage zijn twee invalideparkeerplaatsen. Als je een geldige invalidekaart hebt, kun je daar parkeren. Als je aan komt rijden bij de parkeergarage, ga dan rechts bij het poortje staan en druk op de knop "intercom". Je krijgt dan een medewerker van de gemeente aan de lijn die de slagboom kan openen. Parkeren voor mindervaliden is niet gratis. Je kunt wel gratis parkeren bij ingang zuid. Hier zijn een beperkt aantal plaatsen, deze worden aangegeven d.m.v. een verkeersbord.

Q-Park Museum Centrum

Q-Park Museum Centrum bevindt zich op vijf minuten loopafstand van Theater Orpheus. Deze parkeergarage beschikt over 628 parkeerplaatsen, 6 invalideplaatsen en 2 elektrische oplaadpunten.

Meer informatie over deze parkeergarage is te vinden op de website van Q-Park.

Fietsenstalling

Kom je met de fiets? Je kunt je fiets onbewaakt stallen aan de zijkant van het gebouw (bereikbaar vanaf de Soerenseweg én de Maduralaan). Je kunt je fiets ook kwijt in de bewaakte fietsenstalling. Deze vind je in de kelder, links naast ingang Zuid aan de Maduralaan.

Entree

Theater Orpheus heeft drie ingangen.

Entree West

Entree West bevindt zich aan de Soerenseweg, tegenover de parkeergarage. Entree West wordt gebruikt voor voorstellingen in de Hanoszaal.

Entree Zuid

Entree Zuid bevindt zich aan de kant van Amphion / Maduralaan. Deze entree wordt gebruikt voor voorstellingen in de Rabobankzaal.

Voor voorstellingen in de Altioszaal wordt een van beide ingangen gebruikt. Kijk in de servicemail of op de schermen buiten het pand om te zien welke entree wordt gebruikt.

Entree O55

Restaurant O55 heeft een eigen ingang aan de kant van de Loolaan. Deze entree wordt gebruikt als je voor de voorstelling komt dineren in het restaurant.

Plattegrond

Klik op de afbeelding voor een vergroting.