Kleinezaalkaart

Voordelig en onbeperkt naar verrassende voorstellingen!

Al sinds de introductie in 2012 is de Kleinezaalkaart van Orpheus zeer populair. Met de Kleinezaalkaart kun je voor een vast bedrag onbeperkt een heel theaterseizoen genieten van verrassende voorstellingen in de Altioszaal! Bij de start van een nieuw theaterseizoen in mei kun je een nieuwe Kleinezaalkaart kopen.

Wat is de Kleinezaalkaart?

In onze mooie Altioszaal, onze kleine zaal, programmeren wij ieder seizoen een mooi gevarieerd programma. Vaak zijn het wat minder bekende voorstellingen, die juist heel verrassend en inspirerend zijn! Geniet voor een vast bedrag per persoon met de Kleinezaalkaart extra voordelig en onbeperkt van deze bijzondere voorstellingen.

Kleinezaalkaarthouders kunnen vanaf één maand voor de voorstelling 1 ticket per voorstelling boeken. De Kleinezaalkaart geeft geen garantie op een plaats bij iedere voorstelling; pas als je tickets geboekt hebt, ben je verzekerd van toegang tot de voorstelling.

De Kleinezaalkaart is te koop voor slechts € 295, online via deze pagina of aan de balie van de theaterkassa. (zolang de voorraad strekt).

Kleinezaalkaart kopen

Koop nu je Kleinezaalkaart online via de link hieronder. Na aankoop krijg je van ons nadere informatie en wordt je Kleinezaalkaart zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Tickets boeken

Op de eerste dag van iedere maand kun je tickets voor voorstellingen in de volgende maand bestellen. Op deze dag ontvang je van ons een e-mail met daarin een overzicht met de te boeken voorstellingen. Als je een keuze gemaakt hebt kun je op 2 manieren je tickets bestellen.

1. Online

Je Kleinezaalkaart is gekoppeld aan je (online) account. Je kunt gemakkelijk zelf online ticket(s) voor de kleine zaal boeken. Op de 1e van de maand kun je om middernacht al online tickets voor de voorstellingen van de maand daarop boeken. Hiervoor hoef je alleen in te loggen in Mijn Theater en vervolgens de voorstellingen naar keuze te selecteren. Kies bij het kaarttype voor "Kleinezaalkaart" en het bedrag zal automatisch wijzigen in € 0. Na afronden van je bestelling zijn je e-tickets direct beschikbaar. Lees hier meer over het bestelproces.

2. Balie van de theaterkassa

De theaterkassa is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10:00-14:00 uur. Vanaf de eerste dag van de maand kun je je tickets hier boeken. Als de eerste dag van de maand in het weekend valt dan kun je de eerstvolgende maandag je tickets aan de balie bestellen.

Voorstellingen

Op deze pagina zijn alle voorstellingen in de Altioszaal die met de Kleinezaalkaart te boeken zijn te vinden. Kleinezaalkaarthouders ontvangen elke maand een mail met daarin de voorstellingen van de volgende maand die dan te boeken zijn.

Bekijk het volledige Altioszaal programma

Kleinezaalkaart controle

Om misbruik te voorkomen controleren we aan de deur je tickets en de Kleinezaalkaart. Houd daarom rekening met het volgende bij een bezoek aan de voorstellingen in de kleine zaal:

  • Je dient je tickets mee te nemen;
  • Je dient je Kleinezaalkaart mee te nemen;
  • Je Kleinezaalkaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Kun je niet komen? Laat het ons weten

Het is niet gewenst om voorstellingen te reserveren als je nog niet zeker weet of je komt. Gun anderen ook een plek en de artiest een volle zaal, en reserveer alleen voor de voorstellingen waar je zeker bij aanwezig zult zijn. Kun je onverwachts toch niet komen? Dan verzoeken wij je vriendelijk doch dringend om je af te melden bij de theaterkassa.

Oneigenlijk gebruik van de Kleinezaalkaart kan tot gevolg hebben dat je volgend seizoen niet in aanmerking komt voor deze kaart.