Acties & Kortingen

Wij bezorgen je graag een bijzondere en leuke ervaring in Orpheus. En: we verrassen je graag! Daarom organiseren we vaak leuke acties. Ook zijn er diverse kortingen en bijzondere aanbiedingen.  

Ga met korting naar het theater als je in bezit bent van een CKV- of CJP-pas of doe mee aan één van de leuke acties!

Bekijk hier ons overzicht met acties & kortingen.

Alle kortingen gelden vanaf de vrije verkoop (1 juli). Tijdens de voorverkoopperiode worden er geen kortingen verstrekt.

Korting voor jongeren

Met je schoolpas, studentenkaart of CJP-pas krijg je op bijna alle voorstellingen €2,50 korting. Koop je je ticket pas 2 dagen voor de voorstelling? Dan krijg je een last-minute korting van 50%! Reserveren kan via de theaterkassa, kom langs of bel 055 527 03 00. Deze korting geldt bij Theater Orpheus op maximaal 1 ticket per pas. 

CKV

Uitgaan en tegelijkertijd CKV-punten verdienen? Dat kan! Om je te helpen met het verzamelen van je studiepunten voor dit vak reserveert Theater Orpheus in overleg met de CKV-docenten voor bijna alle voorstellingen een aantal stoelen, speciaal voor CKV-leerlingen. Zo'n ticket kost, op vertoon van je schoolpas of een geldige Cultuurkaart, tussen de € 7,50 & € 20. 

Je kunt op speciale verkoopmiddagen CKV ticket(s) kopen, deze informatie ontvang je via je CKV-docent.

Regelrecht / Stadspas

Theater Orpheus doet mee aan de Regelrecht regeling van de gemeente Apeldoorn. Voor alle inwoners van Apeldoorn is het van belang dat zij mee kunnen doen in de maatschappij. De gemeente Apeldoorn biedt mensen met een laag inkomen daarom financiële ondersteuning in de vorm van een aantal extra's. Of en voor welke extra's je in aanmerking komt, hangt af van je netto maandinkomen en gezinssituatie, maar ook van je leeftijd. De Regelrecht Regeling is te gebruiken via de Stadspas Apeldoorn. Tickets met Regelrecht korting zijn niet online of telefonisch te bestellen, maar alleen aan de balie van de theaterkassa. Meer informatie over de Stadspas vind je op de website van de gemeente