Trouwen in Orpheus

De mooiste dag van je leven, organiseer je in Orpheus!

Je hebt net “ja” gezegd en daarna komt er best veel op je af. Wanneer ga je trouwen en vooral ook waar?

Op die laatste vraag hebben wij een antwoord: in Orpheus natuurlijk! Ons pand is uitermate geschikt voor een grandioos feest!

Orpheus is een officiële trouwlocatie en dat betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie huwelijk hier kan voltrekken (klik hier voor meer informatie). Natuurlijk nodig je je familie en vrienden uit om hierbij aanwezig te zijn en hef je samen met hen het glas op een mooi en lang leven samen. Maar dat is pas scene 1 van jullie huwelijksdag! In Orpheus kun je terecht van huwelijksvoltrekking tot en met een knallend feest. Het kan allemaal!

Waarom kiezen voor Orpheus: 

  • Speciale theatersfeer, van de artiestenfoyer tot het grootste podium in de regio
  • Persoonlijke aandacht, van eventmanager tot de spotlight op het toneel 
  • Keuken van hoog niveau, van klassiek diner tot streetfoodbuffet
  • Alles is mogelijk, van een intieme ceremonie tot een uitbundig feest met vele gasten
  • Bijzondere locatie, van de mooiste zaal binnen tot de tuin met monumentale bomen 

“Geweldig hoe we van A tot Z begeleid werden bij het organiseren van onze dag, waarbij eventmanager Guido steeds weer met creatieve ideeën kwam om het nog specialer te maken.

De akoestiek in een theaterzaal is natuurlijk fantastisch en het voelde dan ook als een oldskool trouwfeest met een enorme dansvloer waar iedereen uit zijn dak ging.” 

Jeroen en Glenn

Jullie dag zou er als volgt uit kunnen zien:

Scene 1: bij de artiesteningang, ontvangst en voorbereidingen

Wij ontvangen jullie als ware steracteurs bij de artiesteningang. Op de deur van de kleedkamer staan jullie namen: hier bereid je je in alle rust voor op een fantastische dag. 
De gastheer in de rode jas ontvangt jullie gasten in stijl: “Dag mevrouw, mag ik uw theaterticket, pardon, uitnodiging even zien?”

Scene 2: op het toneel, de ceremonie

Jullie betreden het geheel in jullie stijl ingerichte podium, de spotlights gaan aan en de Buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijk stand neemt het woord. Jullie gasten zitten 1e rang, maar alle aandacht gaat uit naar jullie, het aanstaande bruidspaar.

Scene 3: op het toneel, taart, bubbels en felicitaties

Het jawoord is uitgesproken. Terwijl familie en vrienden jullie geluk wensen, staan in de coulissen de bruidstaart en bubbels klaar. Met perfecte timing van de eventmanager heeft iedereen in een oogwenk een glas in de hand om te proosten. En die perfecte bruidstaart? Die snijden jullie natuurlijk zelf samen aan!

Scene 4: op het toneel, in de foyer en buiten, foto’s maken

Jullie fotograaf heeft al veel plaatjes geschoten tijdens de eerste scenes, maar nu is het tijd voor het echte poseren. Op het toneel, op de trappen in de foyer, in de artiestenfoyer, bij de vijver of bij de monumentale bomen aan de voorzijde vinden jullie de plekken voor de mooiste foto’s.

Scene 5: op het toneel, het diner

Opnieuw betreden jullie en jullie gasten het toneel. De eventmanager en zijn crew hebben het ongelofelijke gedaan: een setting met prachtig gedekte tafels staat te stralen in het sfeervolle licht. Onze chefkok en zijn keukenbrigade hebben de sterren van de hemel gekookt en presenteren het diner. Precies zoals jullie dat bedacht hebben.

Scene 6: op het toneel, het feest

De avond valt en de tafels maken plaats voor de bar, de dj en de dansvloer. Iedereen voelt hetzelfde: wat een bijzondere avond is dit op deze geweldige plek. De bar is lekker dichtbij en zelfs de grootste dorst is hier te lessen. De DJ draait de fijnste nummers. De dansvloer is groot en vult zich al snel met dansende gasten. Gelukkig zijn er ook rustige plekken in de foyer om even bij te komen of bij te praten. Het feest gaat door tot in de kleine uurtjes en als iedereen is uitgefeest, klinkt applaus voor het kersverse echtpaar.

“Wat in de voorbereidingen begon als een bruiloft met 100 gasten met borrel en diner, eindigde uiteindelijk in een intieme ceremonie voor 30 personen. Wij waren verrast door de schitterende sfeer die, ondanks alle geldende maatregelen, neer was gezet.” 

Alieke & Dennis

Boven alles is het jullie dag en dat betekent dat je zelf kiest voor een geheel programma binnen onze muren, maar als je maar 1 of 2 scenes bij ons wil opvoeren, dan vinden we dat ook fantastisch! We stellen altijd een op maat gemaakt voorstel voor jullie samen. Ben je geïnteresseerd? Vul dan bijgaand formulier is en wij nodigen je op basis hiervan graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Contactformulier

Dit veld is verplicht
Het e-mailadres is niet correct