Trouwen in Orpheus

De mooiste dag van je leven, organiseer je in Orpheus!

Je hebt net “ja” gezegd en daarna komt er best veel op je af. Wanneer ga je trouwen en vooral ook waar?

Op die laatste vraag hebben wij een antwoord: in Orpheus natuurlijk! Ons pand is uitermate geschikt voor een grandioos feest!

Orpheus is een officiële trouwlocatie en dat betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand jullie huwelijk hier kan voltrekken (klik hier voor meer informatie). Natuurlijk nodig je je familie en vrienden uit om hierbij aanwezig te zijn en hef je samen met hen het glas op een mooi en lang leven samen. Maar dat is pas scene 1 van jullie huwelijksdag! In Orpheus kun je terecht van huwelijksvoltrekking tot en met een knallend feest. Het kan allemaal. En wil je even naar buiten? Ook dat is geen probleem. Jullie dag zou er als volgt uit kunnen zien:

Scene 1: ontvangst

We ontvangen jullie als bruidspaar achter de schermen met koffie of thee, jullie gasten ontvangen we uiteraard ook met koffie en thee

Scene 2: huwelijksvoltrekking

Jullie staan hierbij misschien wel op het grootste podium in de wijde regio en jullie familie en vrienden zitten op de voorste rijen in de zaal.

Scene 3: proosten met familie en vrienden, felicitaties en aansnijden van de bruidstaart

Genieten van het moment, de bubbels en de bruidstaart

Scene 4: foto’s maken

Jullie zoeken de mooiste plekjes in en om ons pand uit voor het maken van foto’s.

Scene 5: diner

De keukenbrigade kookt een heerlijk diner; van een culinair diner aan gedekte tafels tot een informeel buffet; het zal jullie aan niets ontbreken. Liever een diner-dansant? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Scene 6: feest

De avond valt en de eerste gasten melden zich voor het feest. We ontvangen hen feestelijk met een welkomstcocktail. Vul de avond in zoals je je het hebt voorgesteld. Ondertussen is de bar open en iedereen mag zo vaak hij of zij wil een drankje bestellen uit het Hollands drankenassortiment. Als iedereen is uitgefeest, sluiten we de avond af met een late-night snack.

Richtprijs voor een geheel verzorgde dag (scene 1 t/m 6), bij een gastenaantal van 30 daggasten (inclusief diner) en 100 avondgasten is: € 8.700,00 inclusief BTW.

Boven alles is het jullie dag en dat betekent dat je zelf kiest voor een geheel programma binnen onze muren, maar als je maar 1 of 2 scenes bij ons wil opvoeren, dan vinden we dat ook fantastisch! We stellen altijd een op maat gemaakt voorstel voor jullie samen. Ben je geïnteresseerd? Vul dan bijgaand formulier is en wij nodigen je op basis hiervan graag uit voor een vrijblijvende rondleiding.

Contactformulier

Uw e-mailadres is niet correct ingevoerd