Partnerpodium

Waar Theater en bedrijfsleven cultuur en stad met elkaar verbinden

Cultuur in Orpheus: van cabaret tot opera, van concert tot toneel en van musical tot festival. Cultuur ontroert, prikkelt, vernieuwt, ontregelt, vermaakt en bovenal: cultuur verbindt. Voor bedrijven draagt het bij aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat en voor de bewoners van Apeldoorn zorgt het voor een prettige woonomgeving.

Onze programmering bestaat al lang niet meer alleen uit het brede en aantrekkelijke aanbod aan theater en muziek dat ons publiek uit Apeldoorn en omstreken van ons gewend is. Tegenwoordig hebben wij bijzondere eigen producties, eigen festivals en projecten met een hoge maatschappelijke waarde. Denk hierbij aan projecten gericht op het inclusiever en diverser maken van theater, cultuureducatie of talentontwikkeling.

Projecten

De volgende projecten worden mede mogelijk gemaakt door het Orpheus Partnerpodium:

Om deze projecten mogelijk te maken, zoeken wij de samenwerking met organisaties die cultuur een warm hart toedragen. Zo maken we samen cultuur nog mooier en bovenal bereikbaar voor iedereen. 

Naamsponsoren

Orpheus kent drie zaalsponsoren, daarnaast is er ruimte om ons eigen Jazzfestival Generations te sponsoren. Ook bij toekomstige festivals is er ruimte voor festivalsponsoren. Meer weten over de mogelijkheden om de naam van jouw bedrijf aan een van onze festivals te verbinden? Neem dan contact op met onze Community coördinator Patricia Gillet via patricia.gillet@orpheus.nl.

Koperen Kees

Koperen Kees is de naam van het merkteken aan de voorzijde van het podium en is voor theatertechnici het vaste referentiepunt voor het plaatsen van o.a. decor, licht en geluid. Koperen Kees is als merkteken in vrijwel elk theater in Nederland te vinden. Het is daarmee een verbindende factor binnen de podiumkunsten.

Als organisatie die de waarde van cultuur in Orpheus en dus in Apeldoorn ziet, word je nu Koperen Kees. Door dit actief uit te dragen zorgen we samen voor een sterke stad en een aantrekkelijke regio. Koperen Kees is daarmee de verbindende factor tussen cultuur en de bewoners van Apeldoorn.

Investering en tegenprestatie

Vanaf € 1.000 (excl. btw) is jouw bedrijf al Koperen Kees. Van die bijdrage ontvang je 20% terug als Orpheus tegoed. Bij een inleg van € 2.500 tot € 5.000 ontvang je 25% van het bedrag als Orpheus tegoed én krijg je 5% korting op onze zaalhuur.

Het Orpheus tegoed is te besteden aan:

  • Tickets.
  • Zaalhuur.
  • Adverteren in het Orpheus Magazine.
  • Dineren in restaurant O55.

Daarnaast heb je recht op naamsvermelding op:

  • het Partner paneel in onze foyer.
  • de Partnerpagina op onze website.

Wil je meer informatie of direct Koperen Kees worden? Neem dan contact op met onze Community coördinator Patricia Gillet via patricia.gillet@orpheus.nl.  

Orpheus Partnerpodium

Twee keer per jaar nodigen wij onze Naamsponsoren en Koperen Kees leden uit voor een Partnerpodium bijeenkomst. Gastsprekers of artiesten zorgen ervoor dat deze bijeenkomsten meer zijn dan een netwerkborrel. Zo maak je het theater van dichtbij mee en daarmee zie je direct het belang van jouw bijdrage. Iets bijzonders meemaken gun je toch iedereen?

Maatschappelijke Partners

Naast zakelijke Partners heeft Orpheus maatschappelijke partners. Partners die geen financiële bijdrage leveren, maar op een andere manier bijdragen aan het stimuleren van cultuur in Apeldoorn. Dat kan zijn in Marketing, maar ook als partner in maatschappelijke cultuurprojecten.

Meer weten over maatschappelijke partner van Orpheus worden? Neem dan contact op met onze Community coördinator Patricia Gillet via patricia.gillet@orpheus.nl.

Orpheus Partnerevent

Jaarlijks ontmoeten alle partners elkaar op het Orpheus Partnerevent. Hiermee hebben we als doel dat zakelijke en maatschappelijke organisaties hun visies delen. Gesprekken die wellicht de basis zijn voor mooie nieuwe initiatieven om samen het leefklimaat in Apeldoorn te optimaliseren.

Bekijk de foto's van het Partnerevent op vrijdag 19 januari.

Zaalsponsoren