Arrangementen

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar het theater!

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar het theater en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Dat kan! Boek dan naast je kaartjes voor een voorstelling ook een groepsarrangement bij Orpheus.


Voor groepen van meer dan 10 personen kun je gemakkelijk online je groepsaanvraag doen. We hebben drie arrangementen samengesteld waarmee je verzekerd bent van een geslaagde avond uit.

De arrangementen

Arrangement Koperen Kees* € 15 p.p.
Ontvangst: koffie/thee en ons eigen koperen kees koekje.

Pauze: bij je pauzedrankje serveren wij huisgebrande nootjes en gemarineerde olijven.

Borrel na afloop van de voorstelling: 1 uur lang borrelen met dranken uit het Hollands assortiment, zoutjes en nootjes staan op tafel en wij lopen in met bitterballen en vegetarische loempia’s.

*Koperen Kees is het merkteken aan de voorzijde van het podium en is voor theatertechnici het vaste referentiepunt voor het plaatsen van o.a. decor licht en geluid. Dit punt zit dus op elk toneel op dezelfde plek, zodat alles altijd op de juiste afstand staat afgesteld.
Arrangement Zilveren Krommer* € 17,50 p.p.
Ontvangst: Koffie/thee en diverse smaken macarons.

Pauze: bij je pauzedrankje serveren wij gemarineerde olijven, croc sec worstjes, tortilla chips met dippers.

Borrel na afloop van de voorstelling: 1 uur lang borrelen met dranken uit het Hollands assortiment, zoutjes en nootjes staan op tafel en wij lopen in met bitterballen en vegetarische loempia’s en kaasstengels.

*De zilveren krommer (ook wel de kromme spijker genoemd ) is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan theatermedewerkers die 25 jaar in het vak zitten. Met deze onderscheiding worden jubilerende theatermedewerkers die achter de schermen werken geëerd.
Arrangement Orpheus Goud € 20 p.p.
Ontvangst: koffie/thee en een petit four.

Pauze: bij je pauzedrankje serveren wij gemarineerde olijven en jonge en oude kaasblokjes.

Borrel na afloop van de voorstelling: 1 uur lang borrelen met dranken uit het Hollands assortiment, zoutjes en nootjes staan op tafel en wij lopen in met bitterballen en vegetarische loempia`s en heerlijke mini-croquetten met verrassende smaken.

Alle arrangementen zijn ook volledig vegetarisch te verkrijgen.

Alle arrangementen zijn uit te breiden met een 3-gangendiner inclusief drankjes uit het Hollands assortiment voor € 42,50 p.p.

Hoe boek je een arrangement?

  1. Kies een voorstelling waar je heen wilt gaan en de rang van de tickets.
  2. Kies een van de bovenstaande groepsarrangementen.
    Zit er niets van je keuze bij, dan denken wij graag met je mee over een groepsarrangement op maat.
  3. Neem contact met ons op via theaterarrangementen@orpheus.nl. Wij kijken dan of er nog voldoende plaatsen voor de voorstelling zijn en nemen contact met je op!

Vraag een arrangement aan

Minder dan 10 personen

Kom je met minder dan 10 personen? Kom dan gezellig dineren voorafgaand aan de voorstelling; reserveer eenvoudig bij ons theaterrestaurant!