Restaurant O55

Maak je theaterbezoek compleet en kom eten in ons theaterrestaurant!

Kom voorafgaand aan de voorstelling heerlijk dineren in Theaterrestaurant O55. Onze chef-kok en zijn team stellen met zorg de lekkerste gerechten samen.

Openingstijden

Restaurant O55 is geopend van donderdag t/m zaterdag als er een voorstelling is, van 17:00 tot 20:00 uur. Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Zo verzorgen we een heerlijk, zorgeloos cultureel én culinair avondje uit!

Vanzelfsprekend wordt in ons restaurant duurzaam gekookt, met producten uit de regio.

Entree

Restaurant O55 heeft een eigen entree aan de voorkant van het pand (zijde Loolaan). Het restaurant is ook te bereiken via Entree Zuid (Amphion/Maduralaan) en West (Churchillplein/Soerenseweg).

RESERVEER NU

Goed om te weten: Wanneer je een voorstelling bezoekt die om 19:00 uur of eerder begint, dan reserveer je voor ons Café O55 en serveren wij je een plategerecht. Wanneer je een voorstelling om 20:00 uur of later bezoekt, dan serveren wij ons 3-gangen theatermenu, zoals je van ons gewend bent. 

Menu

In restaurant O55 kun je heerlijk dineren. Regelmatig presenteert onze chef-kok een nieuwe menukaart, afgestemd op het seizoen.

Bekijk de menukaart

3-gangen Theatermenu

Geniet van een heerlijk 3-gangen theatermenu inclusief uitgebreid dessertbuffet en consumpties* voor slechts € 36,50. Je kunt hierbij kiezen uit de gerechten van de menukaart.

* Kies uit bier, huiswijn of frisdrank (hollands assortiment)

Plateservice Café O55

In Café O55 (in de Nieuwe Foyer) kun je voorafgaand aan de voorstelling genieten van een snelle, lekkere en voordelige hap. Kies uit:

  • Beyond sausage met rode, peppadew mayonaise en frieten
  • Ciabatta bol met een stevige runderburger, cheddar kaas, frieten en BBQ saus.

Prijs: € 15 inclusief 1 consumptie.

Vers Biologisch Regionaal Natuurlijk Duurzaam Aandacht

Goed om te wetenOnze maaltijden worden dagelijks met zorg en aandacht bereid. We produceren gezonde maaltijden, met verse en, indien mogelijk, biologische ingrediënten. We kiezen voor groenten, fruit en andere producten van boeren en producenten uit de directe omgeving. Zo besparen we veel energie op vervoer en stimuleren we de regionale economie. Kunstmatige toevoegingen en smaakversterkers worden in onze keuken zo min mogelijk gebruikt.

We werken niet alleen continu aan onze service en producten, maar verhogen ook onze bijdrage aan een beter klimaat. We gebruiken duurzaam gevangen vis en houden rekening met de VISwijzer.
En: door de zonnepanelen op het dak van Orpheus wordt veel energie bespaard.

Onze bediening kan je alles vertellen over de producten op de kaart én de voorstelling die je bezoekt. Zij houden de tijd voor je in de gaten, zodat je onbezorgd kunt genieten van je diner.

Restaurantacties

Geregeld hebben we speciale acties in het Theaterrestaurant. Een bijzonder menu, of een extra voordelige maaltijd voorafgaand aan een voorstelling.

Bekijk alle lopende restaurantacties

Groepsarrangementen

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar het theater en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Boek dan naast je theatertickets een groepsarrangement bij Orpheus!

Bekijk alle arrangementen

Theatermenu Cadeaubon

Wil je iemand een complete avond uit cadeau doen? Combineer dan de Orpheus Cadeaukaart met de O55 Theatermenu Cadeaubon. Deze bon ter waarde van € 36,50 geeft recht op een overheerlijk 3-gangen diner inclusief consumpties.

De Orpheus Theatermenu Cadeaubon is online te bestellen via onze website. De hardcopy cadeaubon wordt na aankoop per post thuisgestuurd.

  • 31 aug 2021
    20:00