Vind het perfecte Theatermaatje bij Orpheus

Theater Orpheus organiseerde dit jaar twee succesvolle ontmoetingsavonden voor ‘Theatermaatje’. Tijdens deze avonden koppelt het theater mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, aan andere mensen met dezelfde interesses. Vrijdag 27 januari hebben Apeldoorners opnieuw de kans om hun ideale Theatermaatje te vinden. 

Theatermaatje staat open voor iedereen die graag naar het theater wil, maar niet weet met wie. Het kan zijn dat jij graag naar toneel gaat, maar je partner alleen naar cabaret wil. Of je woont alleen en je wilt graag samen met iemand naar het theater. Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Het is bijzonder om te zien hoe, op het eerste gezicht soms totaal verschillende, mensen elkaar tijdens zo’n avond vinden door gelijke theaterinteresses. Vervolgens bezoeken zij samen voorstellingen en wie weet eten ze vooraf een hapje. De gezamenlijke voorpret en je theaterervaring delen maakt een avondje uit extra fijn.” 

Op basis van je eigen interesses maak je op de avond zelf kennis met mensen met diezelfde interesses. Er is alle gelegenheid elkaar, bij een kopje koffie, te leren kennen. Iedereen bepaalt vervolgens zelf of en met wie ze samen naar het theater gaan. Eerder ontstonden ook groepjes van meerdere personen die vervolgens samen voorstellingen bezochten.

Meer informatie en aanmelden
Theatermaatje worden is gratis. Meer informatie en het aanmeldformulier is te vinden op www.orpheus.nl/theatermaatje. Aanmelden kan tot en met 23 januari. De ontvangst op 27 januari is om 19:00 uur. Liefhebbers bezoeken na afloop om 20.00 uur voor slechts €10 de muzikale One-Man-Show van Diederick Ensink of het theaterconcert The Stones vs The Beatles Battle. Na afloop van deze concerten is er meer live muziek in Restaurant O55 van Orpheus, de toegang daarvoor is gratis.