Orpheus zamelt cliché cadeaus in voor goed doel

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, legt uit: “Ieder jaar komen weer die sokken, kaarsen en badschuim voorbij. Wij weten een origineler cadeau: theater! Theater Orpheus biedt voor elk wat wils: cabaret, de mooiste concerten, prachtige toneelstukken, grootse musicals en natuurlijk voorstellingen waar je met de (klein) kinderen of de hele familie van geniet”. 

De cliché cadeaus die bij Orpheus worden ingeleverd gaan naar de Apeldoornse Kledingbank Sant'Egidio. De plek waar mensen die financieel in de knel zitten terecht kunnen voor meer dan alleen kleding. Ronald Dashorst is blij met deze actie: “Op deze manier kunnen we een heleboel mensen letterlijk en figuurlijk warmte geven. Dus kom maar op met die cadeaus: voor de één cliché en onpersoonlijk maar voor de ander een groot geschenk. Handschoenen, sokken, ondergoed, doucheschuim en geurtjes? Alles is welkom!” 

 

Snert van de Chef

Orpheus steunt deze winter nog een lokaal goed doel door het verkopen van Snert van de Chef. Voor €7,50 per liter geniet je thuis van deze heerlijke erwtensoep uit de keuken van Orpheus én help je minderbedeelde kinderen in onze gemeente. De helft van de opbrengst doneert Orpheus aan Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst. Zij bekostigen sociale activiteiten voor deze kinderen, zodat ze kunnen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes. Bestel de snert vóór 29 december via orpheus.nl/snert. Wees er snel bij, want op=op. 

Lever op 6 januari 2023 tussen 16:00 en 18:00 uur je cliché cadeau(s) in bij Orpheus (Entree Zuid) en ontvang een €5,- korting voucher van Orpheus! De bestelde snert kan tevens op 6 januari tussen 16:00 en 18:00 uur opgehaald worden bij Entree Zuid van Orpheus. En onthoud voor op de verlanglijst: liever theater cadeau!