Najib Amhali

30 jaar on stage
vr 9 mei 2025 en za 10 mei 2025
vr 9 mei 2025
en
za 10 mei 2025

Vier het met ons mee! De jubileumshow 30 jaar on stage van Najib Amhali. In zijn nieuwe show kijkt hij terug op zijn leven; een Hollywood verhaal in Nederland met vooral heel veel ups! Je wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Met zijn levensverhaal als rode draad.

Najib werd geboren in een Marokkaans gezin dat begin jaren ’70 neerstreek naast een linoleumfabriek in Krommenie. Een leven in de middenstand lag voor de hand, maar na de middelbare school wilde hij duidelijk iets anders: publiek, podium en spotlights. In 1994 studeerde hij af aan de toneelschool te Utrecht en was hij klaar om de wereld te veroveren. Maar de wereld was nog niet klaar voor hem.

Hij ging van de ene auditie naar de andere en kreeg uiteindelijk een rol aangeboden in een jeugdtheatervoorstelling. Dit bleek een goede leerschool. Hij ontdekte hierna de Comedytrain en begon korte cabaretoptredens te maken. Het Nederlands publiek maakte kennis met een natuurtalent. Ze zagen iemand die met verhalen uit zijn eigen leven een volle zaal twee uur lang in de ban kan houden.

Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib gaat er in deze show helemaal voor om je opnieuw te verrassen en zijn nieuwe karakters weer legendarisch te maken.

Theater met Doventolk

Vrijdag 9 mei 2025

Bij 30 jaar on stage van Najib Amhali op vrijdag 9 mei 2025 zetten we een doventolk in, die met gebarentaal de voorstelling gaat vertolken. De gebarentolk staat op het podium links vooraan, zodat je in één oogopslag zowel de tolk als de artiest kan zien. De gebarentolk vertolkt de gehele voorstelling in Nederlandse Gebarentaal.

We hebben de stoelen die het beste zicht geven op zowel de artiest als de gebarentolk beschikbaar gemaakt voor doven. Deze zijn alleen per mail te reserveren. Stuur om stoelen te reserveren een mail naar kassa@orpheus.nl met daarin de naam en datum van de voorstelling, het aantal gewenste stoelen en naam- en adresgegevens. Per voorstelling is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Meer informatie over theater met doventolk

Credits

Tekst en spel: Najib Amhali
Regie: Titus Tiel Groenestege
Artwork: Arie Koomen Fotografie: Inderinh

Bekijk onze thema's