Theater met Doventolk

Orpheus wil dat doven net als horende mensen kunnen genieten van theatervoorstellingen. Naast gratis hoortoestellen die je bij elke voorstelling gratis kunt lenen voor extra gehoorversterking, zetten we bij geselecteerde voorstellingen een doventolk in, die met gebarentaal de voorstelling gaat vertolken.

Hoe werkt een voorstelling met doventolk?

De gebarentolk staat op het podium links vooraan. Niet helemaal in de hoek, zodat je in één oogopslag zowel de tolk als de artiest kan zien. De gebarentolk vertolkt de gehele voorstelling in Nederlandse Gebarentaal.

Onze gebarentolk bezoekt de voorstelling die hij/zij gaat vertolken altijd vooraf, en is dus voorbereid op de voorstelling.

Reserveren

Bij de voorstellingen met doventolk hebben we de stoelen gereserveerd die het beste zicht geven op zowel de artiest als de gebarentolk. Deze zijn alleen per mail te reserveren. Stuur om plekken te reserveren een mail naar kassa@orpheus.nl met daarin de naam en datum van de voorstelling, het aantal gewenste stoelen en naam- en adresgegevens. Per voorstelling is slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Voorstellingen in dit thema