Guilty Pleasures

Pynarello & Roza Herwig
wo 13 nov 2024 20:00
wo 13 nov 2024
20:00
  • wo 13 nov 2024
    20:00
    Rabobankzaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

Vandaag geen verantwoorde kost, want Pynarello laat zich volledig gaan met onweerstaanbaar muzikale verwennerij. 

Over smaak valt niet te twisten, dus alles wat het leven vrolijker, makkelijker en leuker maakt mag worden omhelsd. Pynarello deelt al haar guilty pleasures schaamteloos met het publiek. Pretenties gaan overboord en keizerlijke kleren gaan uit tijdens de beste guilty pleasures van alle tijden en genres!

Alle muziek die te horen is, is speciaal gearrangeerd voor acht strijkers, vijf blazers en piano. Als special guest schuift sopraan Roza Herwig aan! Eine Kleine van Mozart wordt moeiteloos gecombineerd met muziek van Frans Bauer en zoete klassieke aria’s, popsongs uit de jaren ’80 en ’90 gaan over in de Air van Bach.

Onderdeel van

Pynarello is een flexibel collectief van muzikale avonturiers gesneden uit flexibel schuimrubber. Ze hebben een missie! Ze geloven dat klassieke muziek avontuurlijker, spontaner, directer, zonder dirigent en zonder bladmuziek benaderd kan worden.

Zekerheden worden losgelaten en statige conventies worden omvergegooid. Heilige noten van het altaar geveegd, van stof en mufheid ontdaan. Eigenwijs en eigengereid geven we muziek die ooit nieuw en baanbrekend was, zijn kracht en impact terug. Door die glanzend opgepoetst te mengen met noten van nu. Met nieuwe muziek en arrangementen brengen ze de oude meesterwerken naar het publiek van vandaag.

Theaterhart: extra randprogramma voor de beste theaterbeleving!

Bij deze voorstelling zijn speciale Theaterhart tickets bij te boeken: Een Theaterhart ticket biedt je, voor € 5,- extra, een randprogramma voor de beste theaterbeleving. Met een Theaterhart ticket maak je jouw theaterbezoek nóg specialer.

Doe mee met de enige echte Pynarello Guilty Pleasures Muziek Pub Quiz, voorafgaand aan de voorstelling in ons Restaurant O55.