Jonge theaterliefhebbers beleven de grootste avonturen bij Orpheus: de jaarlijkse Vriendjesdag komt er weer aan!

Op zondag 24 maart zet Theater Orpheus de deuren wagenwijd open voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar die willen verdwalen in de magische wereld van het theater. 

Ook dit jaar belooft de Vriendjesdag weer een feestelijke middag te worden met een scala aan activiteiten. Van het maken van theaterbeesten tot exclusieve rondleidingen achter de schermen en te gekke kindervoorstellingen  - er is voor ieder wat wils! En het beste van alles? De entreetickets zijn slechts € 2,50 per stuk, waardoor deze dag toegankelijk is voor iedereen die kennis wil maken met het theater.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, benadrukt het belang van deze speciale dag: “Orpheus stelt ouders in staat hun kinderen kennis te laten maken met alle facetten van het theater. Zonder drempels en met een hoop lol. Gun jezelf en je kinderen die zondagmiddag. Geniet van hun plezier en neem zelf een drankje aan de bar"

Tijdens de Vriendjesdag kunnen jonge theaterliefhebbers genieten van twee leuke én leerzame kindervoorstellingen: 'Echt wel!' (4+) van Toneelgroep Koek & Ui en De Hermannen komen met hun voorstelling 'Herman, we have een probleem' (8+). Ook is er volop ruimte voor de kinderen om deel te nemen aan leuke workshops, zich uit te leven bij de knutsel- en kleurtafel, de verkleedkist in te duiken of even tot rust te komen in de voorleeshoek.

Iedereen die de jaarlijkse Vriendjesdag bezoekt, mag zich gelijk Vriendje van Orpheus noemen. Dankzij de Vriendjesnieuwsbrief ben je dan altijd op de hoogte van de leukste kindervoorstellingen in Orpheus. Wie wil er nu geen vriendje van Orpheus zijn?

Klik hier voor meer informatie en tickets.