Regelmatig te gast?

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen > Regelmatig te gast?

Hoe werkt de voorverkoop?

Vrienden van Orpheus en trouwe gasten krijgen toegang tot de exclusieve voorverkoop en ontvangen de seizoensbrochure automatisch thuisgestuurd. Het hele jaar door zijn er extra's voor de Vrienden van Orpheus, deze staan vermeld in de seizoensbrochure en op deze pagina.

Wat zijn de Vrienden van Orpheus?

Vrienden van Orpheus zijn theaterliefhebbers die Orpheus een warm hart toe dragen. Vrienden van Orpheus genieten het hele theaterseizoen van voordelen en leuke extra's, zoals toegang tot exclusieve voorverkoopperiodes. Ben je nog geen Vriend van Orpheus? Al vanaf € 35 per adres per jaar kun je je aanmelden.

Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de Vriendjes van Orpheus?

De Vriendjes van Orpheus is een theaterclub voor de jongste theaterliefhebbers. Als Vriendje van Orpheus krijg je een gratis theaterticket, ontvang je regelmatig leuke cadeautjes en krijg je de kans om als eerste de allerbeste plaatsen te reserveren. Bovendien kunnen we met jouw donatie bijzondere cultuureducatie projecten op jouw school realiseren. Je bent al Vriendje vanaf €25 per theaterseizoen.

Klik hier voor meer informatie.

Kan ik een abonnement / passe partout aanschaffen?

We bieden momenteel geen abonnementen of passe partouts aan. Wel kun je voor het start van ieder seizoen een Kleinezaalkaart aanschaffen. Met de Kleinezaalkaart kun je voor een vast bedrag onbeperkt een heel theaterseizoen genieten van verrassende voorstellingen in de Altioszaal.

Klik hier voor meer informatie over de Kleinezaalkaart.