Vrienden van Orpheus

Theaterliefhebbers met een hart voor Orpheus

De Vrienden van Orpheus dragen het theater een warm hart toe en zijn, behalve theaterliefhebber en Orpheus-ambassadeur, betrokken bij de ambities van Orpheus. Immers: door de financiële steun van de Vrienden is Orpheus in staat om projecten en ambities waar te maken. Een prachtige programmering, een bijzondere theaterambiance, mooie culturele projecten en meer.

Zo is in 2014 besloten om een groot deel van de inkomsten van het Vriendenprogramma van meerdere jaren te besteden aan een grondige verbouwing van onze kleine theaterzaal. De zaal is in het najaar van 2015 opgeleverd en het resultaat is prachtig! Deze zaal is een enorme aanwinst voor Orpheus én zijn bezoekers.

Theater voor iedereen

Een deel van jouw donatie is bestemd voor podiumprojecten in Apeldoorn. Orpheus treedt naar buiten: met jouw hulp! Met deze projecten betrekken we ook doelgroepen die niet of weinig in aanraking komen met theater actief bij Orpheus. Zo helpen de Vrienden mee aan de ontwikkeling van een goed theaterklimaat in Apeldoorn.

Word ook Vriend van Orpheus!

Voor iedereen

Van jonge gezinnen tot fervente theaterbezoekers: alle Vrienden van Orpheus zijn Vriend vanuit de overtuiging dat een theater voor Apeldoorn en omgeving van onschatbare waarde is.

Vriendjes van Orpheus

Voor de jongste theaterbezoekers zijn de Vriendjes van Orpheus in het leven geroepen. Vriendjes van Orpheus ontdekken de wereld van theater; voor én achter de schermen. Met leuke activiteiten, een speciale Familiedag en gratis toegang tot een theatervoorstelling biedt een lidmaatschap van de Vriendjes van Orpheus veel voordeel.

Meer informatie over de Vriendjes van Orpheus

Vriendenprogramma's

Orpheus heeft twee Vriendenprogramma’s samengesteld. Je kunt Goede Vriend of Hartsvriend worden. Jouw donatie wordt vervolgens jaarlijks geïncasseerd. Alle voordelen van het programma gelden voor maximaal 2 personen per adres, tenzij anders vermeld.

Kijk in het overzicht hieronder voor de verschillende Vriendenvoordelen.

Activiteiten

Elk theaterseizoen stelt Orpheus voor de Vrienden een aantrekkelijk en exclusief programma samen. De activiteiten hebben altijd een culturele insteek met een exclusief tintje. Een kijkje achter de schermen, een bijzondere ontmoeting, een lezing of een speciaal optreden: je maakt altijd wat bijzonders mee. De activiteiten zijn informeel opgezet, zodat er altijd persoonlijk contact is tussen jou en het team van Orpheus

Anders dan anders

Het Vriendenprogramma voor komend theaterseizoen zal anders zijn dan gebruikelijk. Voor Orpheus staat gedurende de Corona periode de gezondheid van onze gasten, personeel en artiesten voorop. We kijken daarom zorgvuldig gedurende het seizoen welke kansen zich voordoen om een verantwoorde en toch gezellige Vriendenborrel te organiseren.

  • <p>Geen voorstellingen gevonden.</p>

    Geen voorstellingen gevonden.


Word ook Vriend!

Word je ook Vriend van Orpheus? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier! Je ontvangt binnen ongeveer twee weken na aanmelding een welkombrief en jouw persoonlijke Vriendenpas.

Upgrade

Ben je al Vriend van Orpheus en wil je profiteren van alle voordelen die voor de Hartsvrienden gelden? Klik dan hier om je vriendschap te upgraden naar Hartsvriend voor slechts €45.

Nog vragen?

In onze veel gestelde vragen vind je waarschijnlijk het antwoord op jouw vraag. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met Vrienden coördinator Patricia Gillet via vrienden@orpheus.nl.

Veel gestelde vragen

 

Ook interessant voor jou