Sven Ratzke

We could be heroes
do 12 dec 2024 20:00
do 12 dec 2024
20:00
  • do 12 dec 2024
    20:00
    Rabobankzaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

Na het wereldwijde succes van Starman duikt zanger en entertainer Sven Ratzke met We could be heroes een laatste keer in het magische Bowie-universum. Gewapend met nieuwe zinderende arrangementen en een fenomenale band neemt hij het publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis die ontroert en raakt, vol rock en eigenzinnig entertainment. Bowie, zoals de meester het zelf gewaardeerd had.

Als geen ander weet Ratzke op authentieke en virtuoze wijze de nalatenschap van de groten der aarde te vertolken, van David Bowie tot Marlene Dietrich. Met een exclusieve tour in Berlijn, New York en Nederland sluit Ratzke nu het Bowie-tijdperk af. De allerlaatste kans om de show van deze legendarische Bowie-vertolker live te zien! 

In 2015 veroverde Ratzke de wereld met zijn interpretatie van Bowie’s Starman. Met een persoonlijke zegen van de meester zelf, bracht hij de iconische songs tot leven. De wereldpremière werd met ongekend enthousiasme ontvangen in wereldsteden als Melbourne, Sydney, New York, Londen en Berlijn, waar de show werd bekroond met vijfsterrenrecensies. Talrijke prijzen, waaronder ‘The Best Show of the Edinburgh Fringe Festival’ en een prestigieuze nominatie voor een ‘Helpmann Award’, werden toegekend aan Ratzke’s meesterwerk. 

"The ghost of David Bowie is alive and well and Ratzke is a vessel for Bowie's spirit: He unearths emotional depths in this captivating evening. That Ratzke succeeds is a testament to his skill and artistry as both a writer and performer." ★★★★★

The Theatre Times NY