Je mag ook niks meer zeggen

George & Eran Producties
do 21 nov 2024 20:00 - 21:00
do 21 nov 2024
20:00 - 21:00
  • do 21 nov 2024
    20:00 - 21:00
    Altioszaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld.

Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan...

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Wij geven met onze voorstellingen een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en onze stad of buurt. Zo proberen we grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.


Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, de brieven van Mia & Jihad van Liefde.