Bouke Rocks Elvis

Bouke en de Elvis Matters Band
Bekend van The Tribute: Battle of the Bands
za 2 nov 2024 20:00
za 2 nov 2024
20:00
  • za 2 nov 2024
    20:00
    Hanoszaal
  • Inclusief koffie/thee vooraf en een (pauze)drankje

Het theaterconcert 'Bouke Rocks Elvis' van 17 februari is helaas wegens medische redenen geannuleerd. Het concert is verplaatst naar zaterdag 2 november 2024. Alle ticketkopers zijn op de hoogte gebracht.

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! Hij won meerdere tv-shows, en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle of the Bands omver.

Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Apeldoorn, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!