Buitenprogramma Royal Light Festival

Vrijdag 15 maart

Programma van 19:00 tot 21:00 uur 

Tijdschema volgt

Spoken Brothers

Ferrucci en Chefrany Laitenu, twee broers uit Apeldoorn, vormen samen het spoken word-duo Spoken Brothers. Met een grenzeloze liefde voor woordkunst, nemen ze je mee op een ontdekkingsreis door de kracht van taal. Met hun unieke spoken word performances belichten ze emoties, gevoelens en gedachten die anders onuitgesproken zouden blijven. Een krachtige manier om te verbinden en te inspireren. 

Young Teach

Pieter Lammens is een jonge basisschoolmeester én rapper. Hij onderscheidt zich door keiharde rapverses toe te voegen aan popinvloeden en melodieuze elementen. Ook maakt hij naast zijn eigen oeuvre graag uitstapjes naar andere popklassiekers, zoals Can't Hold Us van Macklemore.

Wensink DanceMasters

Ervaar de kracht van dans en fitness tijdens de dynamische demo's van vier jonge groepen opkomende hiphop-wedstrijddansers van dansschool Wensink DanceMasters. Kom kijken bij Team Area55, Team Offensive, Miniteam Divine en Miniteam Supreme. 

Parkour055

Freerunnen, ook wel bekend als parkour, is een discipline die vaardigheid, kracht, creativiteit en durf combineert. Het is een sport waarbij de beoefenaar zijn of haar omgeving gebruikt om op een vloeiende en efficiënte manier van punt A naar punt B te bewegen, vaak met behulp van acrobatische bewegingen, sprongen en verschillende klimtechnieken.

Paranoid

Paranoid is een breaking crew uit Apeldoorn bestaande uit: Bas, Jasper, Lars en Rick. Allemaal hebben ze al meer dan 10 jaar danservaring op zak. De unieke chemie en passie voor dans en creatieve expressie spat er dan ook vanaf. Hun optredens optredens zijn een mix van traditioneel breaking en invloeden uit andere dansstijlen, waardoor ze altijd iets fris en opwindends naar de vloer brengen.

De bovenstaande bijdragen komen vanuit Urban APD.

Vandaag ook te zien

Bekijk het hele buitenprogramma