Liever Theater Cadeau

De leukste cadeautips om te geven of te krijgen!

Het zoeken naar het perfecte cadeau is lastig. Maar voordat je weer een paar foute sokken, badschuim of een ander cliché cadeau uitzoekt, kijk eerst eens op deze pagina. Want wees nou eerlijk, je geeft toch veel liever theater cadeau?

Liever Theater Cadeau Inleveractie

Vrijdag 5 januari

Heb jij deze feestdagen tóch een afgezaagd cadeau gekregen, ondanks al onze tips? Weer een paar foute sokken, badschuim terwijl je geen bad hebt of een ander cliché cadeau waar je niks mee gaat doen? Lever hem dan in tijdens onze Liever Theater Cadeau Inleveractie op vrijdag 5 januari! In ruil voor jouw ongewenste cadeau ontvang je een voucher ter waarde van € 5 die je kunt gebruiken voor een voorstelling in Orpheus van jouw keuze. Jouw cadeau geven we een waardige nieuwe bestemming: die doneren we aan Kledingbank Sant'Egidio in Apeldoorn, de plek waar mensen die financieel in de knel zitten terecht kunnen voor meer dan alleen kleding. Zo maak je met jouw ongewenste cadeau toch iemand blij, terwijl jij alsnog van theater kunt genieten!

WanneerVrijdag 5 januari, van 16:00 uur tot 18:00 uur
Waar: Entree Zuid, zijde Maduralaan
Wat: Jouw ongewenste cadeau, waarmee je nog wel iemand anders blij kunt maken

De voucher is 3 maanden geldig. Maximaal 1 voucher per persoon.

Kledingbank Sant'Egidio

Voor mensen die financieel in de knel zijn geraakt is kleding extra belangrijk. Niemand wil dat een ander aan je outfit kan zien dat je geld tekort komt. Je wil al helemaal niet dat je kinderen niet naar gymles durven, omdat er gaten in hun ondergoed zitten. Sinds 2011 is de Kledingbank in Apeldoorn een plek waar niet alleen de kleding, maar ook de ontmoeting belangrijk is. In de loop der jaren is het een plek geworden voor zowel de mensen die kleding komen uitzoeken als degenen die het komen brengen en behoefte hebben aan contact. Jaarlijks komen ruim 5.000 gasten, waarvan een derde kinderen, naar de Kledingbank.

Naast kleding is Sant'Egidio ook blij met andere donaties. Wij dragen deze organisatie een warm hart toe. Jij hopelijk ook door jouw ongewenste cadeau bij ons in te leveren!

Meer informatie

Koop Winterse Snert van de Chef en steun ISK

Als je dan toch op 5 januari naar Orpheus komt om je cadeau in te wisselen voor een theater tegoedbon, haal dan ook gelijk een heerlijke portie Snert van onze Chef mee naar huis! Voor € 7,50 koop je een liter snert (goed voor 4 personen), waarvan wij € 3,75 doneren aan Internationale Schakelklas: een overgangsklas speciaal voor leerlingen die nog niet klaar zijn om het regulieren onderwijs te volgen. Hier leren ze de Nederlandse taal en worden ze begeleid bij alledaagse vragen.

Bestellen kan nog tot 28 december.

Zoek je een écht goed cadeau om te geven? Of om op je verlanglijstje te zetten? Wij helpen je! We hebben de leukste theatervoorstellingen uitgezocht voor elke gelegenheid, en voor elk persoon.

Kies je bij het afrekenen voor tickets per post, dan zorgen we voor een mooie cadeauverpakking én krijg je het nieuwste Orpheus Magazine cadeau.

Alle theatertips op een rij: