Nils-Anders maakt mee in Orpheus

SHOW Apeldoorn, Gastprogrammeur en Kinderkaravaan

Theater van de Stad > Nils-Anders maakt mee in Orpheus

Naam: Nils-Anders Gruben
Wat: doet mee aan SHOW Apeldoorn 2022, is dit jaar Gastprogrammeur en deed een paaldansact tijdens de Kinderkaravaan van 2021.

“Ik sta nergens liever dan op de planken. Alle vormen van theater vind ik geweldig, of het nu acteren of dansen is. Wat dat betreft heb ik echt van mijn hobby mijn werk gemaakt want ik heb een eigen paaldansstudio: Anders Pole Power. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd door Orpheus om mee te werken aan één van hun producties, zoals de Kinderkaravaan bijvoorbeeld. Maar ik hou het programma van Orpheus zelf ook altijd heel goed in de gaten! Dit najaar meedoen aan SHOW Apeldoorn lijkt me geweldig. Maar ik zie nog het meest uit naar mijn eigen paaldans show die ik in november als gastprogrammeur mag organiseren. Hier pakken niet alleen mijn eigen leerlingen het podium, maar ook bekende namen uit de Nederlandse paaldanswereld. Iedereen mag laten zien wat hij kan op het gebied van paaldansen en aerial dance/sports zonder dat er een wedstrijdelement aan hangt. Ik hoop dat ik alle verwachtingen waar kan maken!

Voor mij is optreden voor een publiek een stukje zingeving. Het doet iets met me als ik zo anderen kan raken. En ik denk dat dit voor veel Apeldoorners geldt. Daarom is het ook zo bijzonder dat talent van alle leeftijden een kans krijgt om mee te doen aan een professionele theaterproductie tijdens SHOW Apeldoorn. En daarom wil ik Apeldoorn in de schijnwerpers zetten met mijn eigen show en paaldansen als theatervorm nog meer bekendheid geven.”

Zij maken ook mee in Orpheus