Administrateur

32-36 uur per week

Vacatures > Administrateur

Altijd al willen werken op een bijzondere locatie? Dan is Theater & Congrescentrum Orpheus dé perfecte plek voor jou! Met drie schitterende theaterzalen, acht multifunctionele zalen, vier ruime foyers en een eigen restaurant is Orpheus één van de grootste theaters in heel Nederland. Het aanbod in voorstellingen en concerten is breed en voor ieder wat wils. Zo staan er jaarlijks diverse artiesten, van cabaret tot musical en van opera tot kindervoorstellingen, op het podium van ons theater. Ook voor evenementen en congressen in alle soorten en maten zijn wij dé perfecte locatie. Wij bieden de ruimte tot wel 2500 gasten! 

Orpheus is een klantgerichte toplocatie voor theater en congressen en wil dat ook graag blijven. Onze afdeling Financiële Zaken en Organisatie zorgt ervoor dat alle financiële zaken goed geregeld en uitgevoerd worden. Daarom zijn wij op zoek naar een integere, betrokken en resultaatgerichte collega die kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Administrateur

32-36 uur per week

De functie   

Als administrateur ben je verantwoordelijk en zorg je voor een juiste, tijdige en volledige verwerking van de complete boekhouding. Je levert boekhoudkundige periodes van financiële gegevens en rapporteert aan de manager bedrijfsvoering. Je levert informatie, analyses en advies op basis van de financiële data, zodat het management tijdig kan bijsturen. Je geeft operationele sturing aan administratieve en financiële processen en draagt zorg voor optimalisatie van deze processen.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Verwerken van boekhoudkundige gegevens en laten aansluiten op verschillende systemen
 • Gegevens verwerken van voorstellingsafrekeningen/verkoop tot informatie in de verschillende databases/bestanden
 • Het zorgdragen voor de maandafsluiting inclusief controles en analyses (volledig, juist, tijdig)
 • Contact met accountant inzake jaarrekening
 • Ondersteunen bij opzetten begrotingen
 • Het verzorgen de BTW aangifte

Functie-eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding op het gebied van de financiële administratie, bij voorkeur HEAO of SPD. Kennis van en ervaring met het ERP systeem van AFAS is een grote pré. Tevens ben je een professional in Excel en heb je minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Je beschikt over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, een goede beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende administratieve vaardigheden. Daarnaast ben je accuraat, kwaliteitsgericht en neem je initiatief.  

Wij bieden

 • Een dynamische, zelfstandige functie in een fraai decor en een enthousiast klein team
 • Veel ruimte voor opleiding en eigen ontwikkeling
 • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Podia;
 • Vergoeding van reiskosten. (volledig indien je reist met het openbaar vervoer)
 • De mogelijkheid om gratis theatervoorstellingen in Orpheus te bezoeken. 

Interesse?

Kom jij ons team versterken en durf je deze uitdaging aan stuur dan voor 23 april 2024 een mail met motivatie en CV naar martin.berkhoff@orpheus.nl.  Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert naar ‘administrateur’. Dan gaan wij zo snel mogelijk met jouw sollicitatie aan de slag.

Vragen?

Stel ze aan de manager bedrijfsvoering via martin.berkhoff@orpheus.nl. Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Martin Berkhoff via telefoonnummer 055 527 03 11.

Orpheus onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Apeldoorn met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.