Meedoen is de Kunst - Hét amateurkunst jaarevent voor Gelderland 2023

Actief bij een amateurkunstvereniging? Werk je samen met amateurkunstverenigingen als maker, culturele instelling of erfgoedinstelling? Of wil je gaan samenwerken? Dan laten wij je graag zien en ervaren! hoe we samen de sector kunnen versterken. Met veel zorg hebben we een dijk van een programma samengesteld! 

Nieuws > Meedoen is de Kunst

Innovatiebudget en meer

Heb jij ideeën voor een samenwerking met het onderwijs of het sociaal domein? Wil je nieuwe doelgroepen aan je vereniging verbinden? Zie je mogelijkheden voor samenwerking met zowel amateurs als professionals? Of ben je benieuwd hoe je meer vrijwilligers voor je vereniging of instelling kunt werven? 

Dan vind je op Meedoen is de Kunst alle inspiratie, informatie en hulp die je nodig hebt. We laten je zien hoe je echt iets kunt veranderen in jouw vereniging, én we leggen je uit hoe jij met jouw vereniging en partners in het veld aanspraak kunt maken op het Innovatiebudget Meedoen is de kunst! Ook ontdek je welke trainingen je allemaal kunt volgen om jouw vereniging of stichting toekomstbestendiger te maken. 

We laten je good practices zien, je kunt in gesprek gaan met fondsen, miniworkshops volgen, je vragen voorleggen aan een coach, inschrijven voor trainingen en meer. 

Voor wie?

Meedoen is de Kunst is speciaal voor amateurgroepen, verenigingen, stichtingen, erfgoedinstellingen, professionele makers en culturele ondernemers die met amateurs en/of vrijwilligers werken en die zich willen ontwikkelen op het gebied van samenwerken, ondernemerschap of organisatiekracht.

Schrijf je vandaag nog in! 

Meedoen is de Kunst in Apeldoorn is een initiatief van Cultuur Oost, Theater Orpheus, Gigant, NJON, Ereprijs, Phion en andere samenwerkingspartners. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar vol = vol. Dus meld je vandaag nog aan op: meedoenisdekunst.nl

Meedoen is de Kunst vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 van 13.00 tot 16.00 uur bij Orpheus in Apeldoorn.

We kijken uit naar jouw komst!

Mede mogelijk gemaakt door: 
Cultuur Oost, Erfgoed Gelderland, Fonds voor Cultuurparticipatie, LKCA, Musidesk Rijnbrink, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank, Spectrum, voordekunst, VSBfonds