Tips van de Sint

Liever theater cadeau

Op zoek naar een leuk schoencadeau? Of zoek je nog inspiratie voor je verlanglijstje? Geef of vraag eens een avondje theater! Sint heeft de leukste theatertips voor je verzameld.

De goede Sint heeft tijd gevonden om onze Infobalie te bemannen, en hij komt uiteraard met de beste theatertips voor jong en oud! En dat doet hij op zijn eigen, creatieve wijze...

Bekijk hieronder per categorie de leukste voorstellingen om cadeau te geven, of op je verlanglijstje te zetten. Kies je bij het afrekenen voor tickets per post, dan zorgen we voor een mooie cadeauverpakking én krijg je het nieuwste Orpheus Magazine cadeau.

Sinterklaas tips voor kinderen

Liever theater cadeau

Sinterklaas tips voor Date Night

Liever theater cadeau

Sinterklaas tips voor Opa & Oma

Liever theater cadeau

Sinterklaas tips voor Girls Night Out

Liever theater cadeau

Sinterklaas tips voor met de mannen

Liever theater cadeau

Orpheus Cadeaukaart

Theater cadeau geven was nog nooit zo makkelijk! Met de Orpheus Cadeaukaart bepaal je zelf hoeveel je cadeau waard wordt. De kaart is al vanaf €10 te laden. In combinatie met de Orpheus Theatermenu Cadeaubon geef je zo wel heel gemakkelijk een avondje uit cadeau!

De Orpheus Cadeaukaart kan niet alleen bij Orpheus worden ingewisseld, maar overal waar de Podium Cadeaukaart wordt geaccepteerd.