Je kunt je vanaf nu opgeven voor de audities van SHOW Apeldoorn 2024!

SHOW Apeldoorn is voor jong en oud, beginnend en gevorderd talent en alle vormen van podiumkunst. Van dans tot muziek en van toneel tot circusact. Ook bands en koren worden aangemoedigd om auditie te doen (dit kan door het delen van een video). Enige voorwaarde is dat deelnemers uit de gemeente Apeldoorn komen.

Deelnemers aan SHOW Apeldoorn ondervinden aan den lijve hoe geweldig het is om op het podium te staan. Met professionele regie van Susannah Iseger en muzikale begeleiding van Dookje Engelhard. Professionele techniek, belichting, decor en grime maken het plaatje compleet. Grijp deze unieke kans om in december een onvergetelijke show op te voeren voor een volle theaterzaal.

Hoe ziet je auditie eruit?

  • Je treed zondag 30 juni op in de Altioszaal (in Theater Orpheus)
  • De act duurt maximaal 7 minuten 
  • Publiek meenemen mag!

Tijdens deze audities selecteert de regisseur samen met de muzikaal leider 10 acts die mee mogen doen met SHOW Apeldoorn. Iedereen uit de gemeente Apeldoorn kan en mag zich aanmelden voor de audities. Podiumervaring is niet vereist. Meld je vóór maandag 17 juni aan voor de audities.

Het inschrijfformulier voor SHOW Apeldoorn 2024 is gesloten.

 

SHOW Apeldoorn komt tot stand in samenwerking met Gigant en met behulp van een bijdrage van het VSB fonds en het Partnerpodium van Orpheus. Wil je meer weten over SHOW Apeldoorn? Check deze pagina.