Medewerker afwas

Oproep-contract per 1 september

Vacatures > Medewerker afwas

Altijd al willen werken op een bijzondere locatie? Dan is Theater & Congrescentrum Orpheus dé perfecte plek voor jou! Met drie schitterende theaterzalen, acht multifunctionele zalen, vier ruime foyers en een eigen restaurant is Orpheus één van de grootste theaters in heel Nederland. Het aanbod in voorstellingen en concerten is breed en voor ieder wat wils. Zo staan er jaarlijks diverse artiesten van cabaret tot musical en van opera tot kindervoorstellingen op het podium van ons theater. Ook voor evenementen en congressen in alle soorten en maten zijn wij dé geschikte locatie. Wij bieden de ruimte tot wel 2500 gasten!

Wij willen al onze gasten een onvergetelijk bezoek bezorgen. Daarom zijn wij voor onze keuken op zoek naar een enthousiaste, stressbestendig en hardwerkende

Medewerker afwas

Oproep-contract per 1 september 2023

Wat ga je doen

Als medewerker afwas sta jij in de spoelkeuken van Orpheus. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het opruimen en schoonmaken van de keuken en spoelkeuken. 

Jouw werkdag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen met behulp van een automatische was-/spoelmachine, plaatsen van schoon gesorteerd serviesgoed in de daartoe bestemde ruimtes en ondersteunen bij de voorbereidende werkzaamheden achter de schermen voor een volgend evenement.

Wat kan jij van ons verwachten

  • Een gezellige werksfeer waarbij geen dag hetzelfde is
  • Een salaris conform de CAO Nederlandse Podia
  • Werken in een van de grootste en mooiste theaters van Nederland
  • Backstage concerten, voorstellingen en evenementen meemaken van populaire artiesten als: Miss Montreal, Racoon, het Stadsfeest en Daniël Arends
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Podia

 Wat wij van jou verwachten

  • Je bent 16 jaar of ouder
  • Je bent minimaal twee dagen en/of avonden in de week beschikbaar
  • Je bent een harde werker en deinst niet terug van meerdere uren achter elkaar staan
  • Je bent flexibel, gastgericht, nauwkeurig, enthousiast, een teamplayer en bereid om iedere uitdaging aan te gaan

Solliciteren?

Zie jij het wel zitten om voor een van de grootste theaters van Nederland te komen werken? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar keuken@orpheus.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert naar ‘medewerker afwas’. Dan gaan wij zo snel mogelijk met jouw sollicitatie aan de slag!

 

Orpheus onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Apeldoorn met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.