Apeldoorns talent op de planken voor SHOW Apeldoorn: UtopiApeldoorn

Zevende editie van SHOW Apeldoorn in Theater Orpheus

Vrijdagavond 29 december is het weer tijd voor SHOW Apeldoorn. Bij SHOW Apeldoorn staan lokale talenten op de planken en stelen zij de show in een voorstelling die met veel liefde wordt gemaakt. De elf deelnemers van deze editie zijn al weken met elkaar aan de slag, onder professionele begeleiding, om de show van hun leven neer te zetten. 

Apeldoorners Pieter Lammens, Imola Pialla, Lynn Wielaard, Lex Moen, Ronkje Berkhof, Yentl Voortman, Brigitte de Hoog, Sterre Beumer, Emma de Wit, Cayden Bongers en Gert Mulder vormen de cast voor de voorstelling UtopiApeldoorn. In UtopiApeldoorn volg je de zoektocht van elf talenten naar dé gedroomde plek waar ze hun talent kunnen ontwikkelen, uitbreiden en meer mensen kunnen bereiken: UtopiApeldoorn. Van 22 volgers op TikTok, naar het grote publiek. Ze vinden een kaart die de weg wijst naar deze bijzondere plek, dus twijfelen ze geen seconde en gaan op pad. Op naar UtopiApeldoorn! Maar zoals alle wegen naar de top is ook deze weg niet gemakkelijk... Ze stuiten onderweg dan ook op allerlei spannende, hilarische en ook hele bijzondere situaties.

Scriptschrijver en muzikaal leider Dookje Engelhard en regisseur Kim de Fuijk zorgen er voor dat de deelnemers een op het lijf geschreven rol krijgen en zich echte artiesten voelen. Emma de Wit, één van de deelnemers vertelt: “Mijn droom is om deze zaal uit te verkopen en als ik later groot ben om met een grote musical in de grote theaters in Londen en op Broadway te spelen”

Tickets voor SHOW Apeldoorn op vrijdag 29 december, 19:00 uur, kosten €7,50 en zijn hier verkrijgbaar. SHOW Apeldoorn komt tot stand in samenwerking met Gigant en met behulp van een bijdrage van het VSB fonds en het Partnerpodium van Orpheus.