Vier Pasen in Orpheus!

Pasen is het moment om iets leuks te doen met de familie. Natuurlijk kan dat óók in Orpheus. Van De Passie tot Brandweerman Sam en Misfit de Musical, kom het beleven! We hebben voor ieder wat wils. Voor de bezoekers van Brandweerman Sam en Misfit de Musical organiseert Orpheus een creatieve kleurplatenactie. Kleur, knip en plak je wild met de kleurplaten en wie weet win jij wel vrijkaarten!  

Nieuws > Vier Pasen in Orpheus!

Voor muziekliefhebbers is het geen Pasen zonder de Matthäus Passion óf Jesus Christ Superstar. In Orpheus combineren we deze twee klassiekers tot een nieuwe muziektheatervoorstelling: De Passie. De twee meesterwerken hebben natuurlijk de verhaallijn gemeen: beide stukken vertellen over de laatste dagen van Jezus, die volgens de overlevering vlak voor het huidige Pasen werd vervolgd, veroordeeld en ter dood gebracht. Op zaterdagavond 1 april beleeft deze vernieuwde voorstelling van De Passie haar première en is de voorstelling te combineren met een uitgebreid driegangendiner in Restaurant O55 van Orpheus. Op zondag 2 april is een matineevoorstelling.

De middag van tweede paasdag is voor onze jongste theaterbezoekers. Voor kinderen vanaf 2 jaar (en hun familie natuurlijk) komt Brandweerman Sam en De Verloren Piratenschat naar Orpheus. Een heldhaftig avontuur vol piraten, reddingsacties, schatten en humor! Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet met leuke foto.

Wim Lanser

Ook Misfit de Musical is op tweede paasdag te bewonderen in Orpheus. De makers van Brugklas de Musical en 100% COCO de Musical brengen de mega succesvolle Netflixserie en filmhit ‘Misfit’ naar het theater in een compleet eigen musical! Volg het verhaal van Julia, die van Amerika naar Nederland verhuist. Ze wordt al snel als een ‘Misfit’, een buitenbeentje, bestempeld. Bij een talentenwedstrijd op school krijgt ze de kans om terug te gaan naar Amerika. Gaat Julia haar weg vinden? Kom erachter op 10 april. 

Boy Hazes

Kleurplatenactie! 

Ga je naar Brandweerman Sam of Misfit de Musical? Pak dan je kleurpotloden uit de kast en doe mee met Orpheus’ leuke kleurplatenactie! Kleur Brandweerman Sam en zijn maatjes in óf ontwerp de hipste outfit. Download de kleurplaat van de website van Orpheus en maak er een meesterwerk van. Hang op tweede paasdag je kleurplaat op in Orpheus en ontvang heerlijke paaseitjes. Ook maak je kans op vrijkaarten voor een voorstelling!*

Met welke voorstelling vier jij Pasen in Orpheus? Koop snel je tickets en download de kleurplaat hier.

*De gewonnen voorstelling betreft een jeugd en familievoorstelling, uitgekozen door Theater Orpheus.