Medewerker Keuken

Oproep-contract per 1 september

Vacatures > Medewerker Keuken

Altijd al willen werken op een bijzondere locatie? Dan is Theater & Congrescentrum Orpheus dé perfecte plek voor jou! Met drie schitterende theaterzalen, acht multifunctionele zalen, vier ruime foyers en een eigen restaurant is Orpheus één van de grootste theaters in heel Nederland. Het aanbod in voorstellingen en concerten is breed en voor ieder wat wils. Zo staan er jaarlijks diverse artiesten van cabaret tot musical en van opera tot kindervoorstellingen op het podium van ons theater. Ook voor evenementen en congressen in alle soorten en maten zijn wij dé geschikte locatie. Wij bieden de ruimte tot wel 2500 gasten!

Wij willen al onze gasten een onvergetelijk bezoek bezorgen. Daarom zijn wij voor onze keuken op zoek naar een enthousiaste, stressbestendige en hardwerkende

Medewerker Keuken

oproep-contract per 1 september 2023

Wat ga je doen

Als medewerker keuken ben jij van alle markten thuis binnen de keuken Orpheus. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor verschillende werkzaamheden in onze keuken tijdens theatervoorstellingen, congressen en evenementen en restaurantavonden.

Jouw werkdag kan bestaan uit de volgende werkzaamheden: het bereiden van gerechten, verzorgen van de mise en place en het aannemen van bestellingen. 

Het kan ook voorkomen dat je voor de schermen gerechten uitserveert van achter een buffet, aan onze gasten. Daarnaast ben je natuurlijk druk bezig met het grootste doel van je werkdag: ervoor zorgen dat het onze gasten aan niks ontbreekt en ze een zo prettig mogelijk verblijf bezorgen. Dit alles onder leiding van onze Chef en/of Souschef.

Wat kan jij van ons verwachten

  • Een gezellige werksfeer waarbij geen dag hetzelfde is
  • Een salaris conform de CAO Nederlandse Podia
  • Werken in een van de grootste en mooiste theaters van Nederland
  • Backstage concerten, voorstellingen en evenementen meemaken van populaire artiesten als: Miss Montreal, Racoon, het Stadsfeest en Daniël Arends
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Nederlandse Podia

 Wat wij van jou verwachten

  • Je bent 18 jaar of ouder (wanneer je 16 of 17 bent, kan je ons helpen in de spoelkeuken)
  • Je bent minimaal twee dagen en/of avonden in de week beschikbaar
  • Enige restaurantervaring is een pré, maar zeker niet verplicht. We kunnen je alles leren!
  • Je bent een harde werker en deinst niet terug van meerdere uren achter elkaar staan
  • Je bent flexibel, gastgericht, nauwkeurig, enthousiast, een teamplayer en bereid om iedere uitdaging aan te gaan

Solliciteren?

Zie jij het wel zitten om voor een van de grootste theaters van Nederland te komen werken? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar keuken@orpheus.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert naar ‘medewerker keuken'. Dan gaan wij zo snel mogelijk met jouw sollicitatie aan de slag!

Orpheus onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil nadrukkelijk een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van haar medewerkers gebruikt om betere resultaten te halen. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Apeldoorn met al haar aanwezige verschillen. Vacatures staan open voor iedereen, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.