Vrienden van Orpheus

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen > Vrienden van Orpheus

Wat zijn de Vrienden van Orpheus?

Vrienden van Orpheus zijn theaterliefhebbers die Orpheus een warm hart toe dragen. Vrienden van Orpheus genieten het hele theaterseizoen van voordelen en leuke extra's, zoals toegang tot exclusieve voorverkoopperiodes. Ben je nog geen Vriend van Orpheus? Al vanaf € 40 per adres per jaar kun je je aanmelden.

Klik hier voor meer informatie

Tot wanneer loopt mijn Vriendschap?

Een Vriendschap loopt standaard tot augustus. Na het eerste jaar wordt jouw donatie jaarlijks automatisch geïncasseerd. In juli ontvang je hierover een reminder met de mogelijkheid op te zeggen. 

Het lukt me niet via de website Vriendenkorting te krijgen, in de voorverkoop te bestellen of te reserveren voor Vriendenactiviteiten.

Het lijkt erop dat de website je niet 'herkent' als Vriend van Orpheus; dit komt doordat je met het aanmaken van je theateraccount een ander e-mailadres hebt gebruikt dan het e-mailadres dat in onze administratie staat. Gebruik bij het aanmaken van je Theateraccount altijd het e-mailadres waarop je de nieuwsbrieven van de Vrienden van Orpheus ontvangt. 
Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact op met vrienden@orpheus.nl. Vermeld hierbij je NAW gegevens en je Orpheus klantnummer.

Aan wie moet ik wijzigingen in mijn persoonsgegevens doorgeven?

Je kunt gemakkelijk via ‘mijn theater’ je persoonsgegevens wijzigen. Log in via orpheus.nl/mijntheater

Hoe reserveer ik voor de activiteiten?

Alle Vriendenactiviteiten zijn te vinden op deze pagina. Nadat je hebt ingelogd met je theateraccount, herkent de website je als Vriend van Orpheus en kun je voor deze activiteiten tickets boeken. Vaak voor maximaal 2 personen, soms voor 4 personen per adres. 

Gebruik bij het aanmaken van je Theateraccount altijd het e-mailadres waarop je de nieuwsbrieven van de Vrienden van Orpheus ontvangt. 

Hoe kan ik mijn Vriendschap opzeggen?

Je kunt jouw Vriendschap opzeggen door een mail te sturen naar vrienden@orpheus.nl. Vermeld hierbij je NAW gegevens en je Orpheus klantnummer. 

Bij wie kan ik terecht met overige vragen?

Voor alle vragen over je Vriendschap, Vriendenactiviteiten, donaties of Orpheus algemeen kun je mailen naar vrienden@orpheus.nl