Eén van ‘s werelds grootste vrouwelijke disco acts komt naar Orpheus

De formatie Sister Sledge komt zelden naar Nederland voor een optreden. Tussen optredens in Groot-Brittannië, Spanje en de Verenigde Staten doen ze dit jaar ook Apeldoorn aan en staan ze bij ons, in Orpheus! 

Met hits als We Are Family, Lost in Music, Thinking of You, He's The Greatest Dancer en Frankie verkocht Sister Sledge miljoenen platen en stonden zij in de jaren ’80 hoog in de hitlijsten. Producenten Nile Rogers en Narada Michael Walden tekenden mede voor dit grote succes. Disco’s en dansvloeren over de hele wereld gingen los op de swingende muziek van de zusjes Sledge. De groep is verantwoordelijk voor een aantal van de grootste discohits aller tijden en heeft een reeks gouden en platina hits en GRAMMY-nominaties op hun naam staan. Dat hun muziek nog steeds leeft blijkt ook uit de vele platen van nu die samples bevatten van Sister Sledge. Sister Sledge bestaat naast de drie zangeressen onder aanvoering van Debbie Sledge, uit een vijfkoppige band.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus; “Dat Sister Sledge met hun énige concert in Nederland dit jaar in Orpheus staat, vinden wij fantastisch! Niet alleen voor Orpheus maar voor de hele stad. Wie heeft er niet op deze gigantische hits gedanst?!”

Op zaterdag 1 juni maken we er een funkyfeest van in onze Hanoszaal, want Sister Sledge staat garant voor een muzikaal feest. De kaartverkoop voor deze exclusieve show start op woensdag 27 maart om 10:00 uur. Verheug je op het concert en de afterparty na afloop in de foyer van Orpheus. Klik hier voor tickets en meer info.