Orpheus Speelt Buiten deze zomer

Terwijl de temperaturen eindelijk langzaam oplopen kijken we uit naar de zomer. Voor het ultieme zomergevoel, ontspanning, opwinding van nieuwe ontdekkingen én voor samen genieten moet je deze zomer bij Orpheus zijn. Want Orpheus speelt buiten!

Op 10 vrijdagen van eind juni tot eind augustus geniet je van diverse buiten optredens op het terras van Orpheus. Van cabaret tot jeugdvoorstellingen, van klassieke muziek tot pop en dans in zo’n beetje alle vormen. 

Vorig jaar startte Orpheus met het zomerse concept van buitenvoorstellingen in vakantietijd. Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “Dat was een succes, ondanks dat het niet altijd mooi weer was. De voorstellingen gaan altijd door, als het weer tegenzit verplaatsen we naar binnen. Ook deze zomer valt er weer genoeg te genieten, dus wacht niet te lang met het reserveren van je (klap)stoel!” 

De zomerprogrammering start op vrijdag 28 juni met Erik Neimeijer met zijn Highwaymen. Daarna volgt een zomer vol cabaret en comedy van Klapstoelcabaret en de Comedy Camper, dans door ArtEZ studente Meie Naaktgeboren en Nederlandse danstalenten Keshaw & Hamiro. Muziek door jazztrompettist Bram van de Glind, als onderdeel van de Muziekzomer Gelderland, een Singer-Songwriter middag met MAYA, Eddie Solomon & Cloud Cukkoo en muziek van P.J.M. Bond. Voor de kinderen staan de voorstellingen André het astronautje en Molletje Bim op het programma. 

Maak jouw zomerse avond of middag compleet met een drankje en snack op het terras van Orpheus en geniet van deze buiten voorstellingen. Voor meer informatie en tickets ga je naar orpheus.nl/buiten

Comedy Camper

Orpheus Speelt Buiten
vr 26 jul 2024 19:30 - 20:45

Molletje Bim

Orpheus Speelt Buiten (2+)
vr 2 aug 2024

Muziekzomer Gelderland

Bram van de Glind presenteert: MIRRORS

Orpheus Speelt Buiten
vr 9 aug 2024 15:00 - 16:15

Klapstoelkabaret

Een pop-up podium voor cabaret en kleinkunst

Orpheus Speelt Buiten
vr 16 aug 2024 19:30 - 20:45

Singer-Songwriter Middag

MAYA, Eddie Solomon & Cloud Cukkoo

Orpheus Speelt Buiten
vr 23 aug 2024 15:00 - 16:00

P.J.M. Bond

Hemingway en Parijs

Orpheus Speelt Buiten
vr 30 aug 2024 19:30 - 20:45