Leids Cabaret Festival On Tour

De halve finalisten die met het Leids Cabaret Festival On Tour op SCHATER spelen zijn: Piet van Eeghen, Celine Schrama en Standje Graf.

Het Leids Cabaret Festival heeft het roer om gegooid!
Normaal zouden de finalisten ná het Leids Cabaret Festival op tour gaan langs de theaters met de Finalistentour.

Door alle onzekerheid van de afgelopen periode, en de bijbehorende beperkingen, heeft de organisatie echter besloten om de volgorde om te gooien; eerst het land door en pas daarná het festival.

Half februari werden er na twee spannende auditiedagen vijf verrassende deelnemers geselecteerd, waarvan er drie tijdens SCHATER zullen spelen:

  • Piet van Eeghen
  • Standje Graf (Robbie Aldjufri en Tom Afman)
  • Céline Schrama

Het speelplezier spatte van het podium af. Eindelijk konden ze in een volle zaal spelen, met ècht publiek. Je zag iedereen opbloeien. Inclusief het publiek zelf. 
Het Leids Cabaret Festival gunt deze beginnende cabaretiers een extra lang traject richting de (halve) finale. Om zich aan te laven.

2022 wordt een mooi jaar voor t Leids!
Kom je ook alvast een voorproefje nemen.... ?!

Het Leids Cabaret Festival 

Het Leids Cabaret Festival is sinds 1978 een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Gevestigde namen zoals Erik van Muiswinkel, Lebbis, Dolf Jansen, Najib Amhali, Wim Helsen, Micha Wertheim en recenter Tim Fransen, Kasper van der Laan en Lisa Ostermann begonnen ooit hun carrière op het toneel van de Leidse Schouwburg.