Orpheus openluchttheater bij Roots in the Woods

Aankomend weekend zal de 10de editie van Roots in the WOods plaatsvinden in Apeldoorn. In het Beekpark zal het Orpheus openluchttheater te vinden zijn. Wij presenteren daar de fantastische, acrobatische voorstelling 'Verstelwerk' van theatergroep Hirondelles.

Op de hiërarchische ladder van modehuis Modo Domo heeft iedereen zijn eigen taken en eigen ambities. De statige elegante cheffin, het verwende nuffige zoontje, de stoere macho mannelijke ontwerper en de naïeve stagiair worstelen allemaal met hun eigen niet lekker zittende keurslijf en hun te hoog gespannen levens verwachtingen terwijl het hoog in aanzien staande modehuis doordraait. Als alles dreigt mis te lopen, weten ze er dan met zijn allen een mouw of jurk aan te passen? De haute couture kleding vliegt je om de oren in deze humoristische voorstelling met acrobatiek, luchtacrobatiek en jonglarie.

De show van Hirondelles is te zien in het Orpheus openluchttheater in het Beekpark en is op zaterdag en zondag te zien op de volgende tijden:

1e voorstelling: 14:10 - 15:00
2e voorstelling: 17:30 - 18:20
3e voorstelling: 20:50 - 21:40 

Het hele programma is te vinden op rootsinthewoods.nl/programma/