Theatermaatje: Samen naar het theater is leuker dan alleen

Veel mensen willen graag naar het theater of naar een concert, maar niet alleen. Je wilt je ervaring delen, samen voorpret hebben en misschien vooraf een hapje eten. Orpheus gaat mensen die graag naar het theater willen, maar niet weten met wie, koppelen aan een Theatermaatje. 

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus, zegt:

“Een groeiende groep mensen woont alleen, maar alleen naar het theater gaan is toch wat anders. Waarom zouden we mensen die dezelfde interesses delen niet aan elkaar koppelen? Zo ontstond het idee van Theatermaatje”.

Theatermaatje staat echter open voor iedereen die graag naar het theater wil, maar niet weet met wie. Het kan zijn dat jij graag naar toneel gaat, maar je partner of vriend(in) alleen naar cabaret wil. Dan zoek je een Theatermaatje om naar toneel te gaan. Of je woont alleen, maar wilt graag naar het theater, samen met iemand. Het maakt eigenlijk niet uit om welke reden je een Theatermaatje zoekt. Mirjam Barendregt:

“Theatermaatje worden kost niks, je hoeft je alleen maar aan te melden, aan te geven waar je interesses liggen en op 8 juni te komen¨.

Op woensdag 8 juni maakt Orpheus de nieuwe programmering voor het seizoen 2022/2023 bekend. Voorafgaand aan die seizoenlancering ontvangt Orpheus de Theatermaatjes. Op die avond ontmoeten zij elkaar voor het eerst, maken zij nader kennis met elkaar en krijgen direct een voorproefje van het nieuwe seizoen. 

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie over Theatermaatje. Aanmelden kan tot en met 6 juni.  Orpheus koppelt de Theatermaatjes aan elkaar op basis van interesse en op 8 juni vindt de kennismaking plaats.