Muzikale show en dineren in koninklijke sferen op het podium van Orpheus

Op zaterdag 9 april presenteert Orpheus een majestueuze dinnershow. Een avond waarbij de bezoeker in de schijnwerpers staat. Je neemt namelijk plaats op een heel bijzondere plek in Orpheus: aan een mooi gedekte tafel, op het podium van de grote zaal, de Hanoszaal. 

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: “We bieden onze bezoekers graag iets extra’s en iets bijzonders. Dineren op een plek waar je als bezoeker normaal niet komt, ons grootste podium! Een geheel verzorgde avond uit op een prachtige locatie, waarbij je tussen de gangen door getrakteerd wordt op muzikale acts. Dit keer alles in koninklijke sferen.” 

Muzikale gastheer Jasper Taconis neemt de bezoekers, samen met zangeres Michelle van der Ven en pianist Ezra van Nassauw mee op een koninklijke muzikale reis. Van de favoriete song van onze toekomstige koningin en muzikale hoogtepunten uit koninklijke theaterproducties tot een dromerig pianorecital. Tijdens de dinnershow geniet je van een ‘royaal’ driegangenmenu – met passie bereid door de eigen Theaterrestaurant O55 keukenbrigade. Waan je deze avond in een Royal Palace en durf je daar ook naar te kleden!

Schuif aan in deze unieke setting en geniet van een volledig verzorgde avond uit op zaterdag 9 april. All inclusive tickets zijn voor €75,- te koop.