Orpheus zoekt talent voor eigen productie LOO

De voorstelling LOO zou in februari plaatsvinden maar is i.v.m. de Coronamaatregelen verplaatst naar 1 t/m 10 juli 2022. I.v.m. deze verplaatsing zijn er een aantal amateurs afgehaakt en zijn wij dus op zoek naar vervanging om de amateurcast compleet te maken.

Mirjam Barendregt, directeur Orpheus: "We storten ons nu vol enthousiasme in de muziektheatervoorstelling LOO. In het jaar waarin Paleis Het Loo, na een jarenlange renovatie, weer open zal gaan voor publiek leek ons dat een mooie aanleiding.” 

LOO wordt een even komisch als dynamisch muziektheater, waarin de bezoeker een theatrale rondleiding krijgt achter de schermen van Loo. De setting waarin dit alles gebeurt is anders dan anders. De Rabobankzaal van Orpheus wordt voor deze speciale gelegenheid omgebouwd tot audiëntiezaal. Terwijl het publiek op de klanken van componisten als Lully, Mozart en Offenbach een majesteitelijk diner wordt geserveerd, stoft de cast samen met een achtkoppig muzikaal ensemble de Nederlandse geschiedenis af. Bijna vergeten stadhouders, koningen en koninginnen geven acte de présence en er worden bruggen geslagen naar het nu. Heeft de 400 jaar oude dame Loo anno 2021 nog wel een toekomst?

De cast
De hoofdrollen worden vertolkt door sopraan Laetitia Gerards en de acteurs Jeroen van Venrooij en Annemarije Zoer. Concept en regie ligt in handen van Annechien Koerselman. Om de cast compleet te maken zoekt Orpheus lokaal talent voor uiteenlopende rollen: Assistenten van Loo, bediendes van de Oranjes, Bouwvakkers, Soldaten, maar ook de Paarden en Jagers waarmee Willem III en Prins Hendrik op pad gingen. 

Meer informatie
Repetities voor LOO vinden plaats op 22 mei, 4, 6, 12, 19, 28, 29, 30 juni 2022)
De voorstellingen zijn van 1 t/m 10 juli 2022. Meer informatie vind je hier.

Zie jij jezelf wel op het podium staan bij deze voorstelling? Stuur dan een korte video waarin je jezelf voorstelt en met ons deelt waarom je graag mee zou willen spelen in LOO.

Voor vragen of om je aan te melden voor de auditie stuur je een mail naar marij.wools@orpheus.nl onder vermelding van je naam, leeftijd, woonplaats, ervaring en korte motivatie. We ontvangen je aanmelding graag z.s.m. en uiterlijk op 6 februari.