Orpheus vraagt Dokter Pepijn om raad

Bezoekers die met knikkende knieën naar het theater gaan omdat een bezoek alweer zo lang geleden is? “Nergens voor nodig”, aldus Mirjam Barendregt, directeur van Theater Orpheus. Zij begrijpt als geen ander dat theaterbezoekers last kunnen hebben van podiumvrees of plankenkoorts. De theaters zijn immers een tijd dicht geweest dus een eerste bezoek kan best even spannend zijn. Daarom schakelt Theater Orpheus hulp in!

Niemand minder dan Dokter Pepijn, uit-arts en gespecialiseerd in cultuurreanimatie, helpt de bezoekers van Orpheus van hun plankenkoorts af. In een serie consulten geeft hij tips en advies over hoe dat ook al weer ging, naar het theater gaan. De beste remedie tegen plankenkoorts? Gewoon naar het theater gaan! Daarom adviseert Dokter Pepijn regelmatig een herhaalrecept voor een avond uit te halen via ons programma

Dokter Pepijn geeft aan: “Theater is een ontspannen middel tegen plankenkoorts. Het ontstresst, ontroerd, maakt vrolijk en zorgt voor een goede stoelgang. Plankenkoorts is namelijk de enige koorts waarmee je wél naar het theater mag.” 

Meer weten? Kijk dan hier of bekijk het eerste consult van Dokter Pepijn op https://youtu.be/0yazA7TGzA8.