Samen met 400 culturele instellingen droomt Orpheus de zalen weer vol. Droom mee!

Wat begon als een hoopvolle tekst speciaal geschreven voor één theater werd al snel omarmd door de gehele culturele sector en groeide uit tot een poëtisch statement dat per vandaag sectorbreed wordt verspreid. Aan alle mensen die theater een warm hart toedragen. 

Het kunstwerk bestaat uit een column geschreven door Jan Beuving en een video met artiesten als Peter Pannekoek, Soumaya Ahouaoui, Jaap van Zweden en Iris Hond. Het gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Orpheus kijkt samen met de 400 andere aangesloten theaters, podia, producenten, impresariaten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen reikhalzend uit naar dat moment. Mirjam Barendregt, Directeur Orpheus: “Het is een prachtig klein initiatief dat is uitgegroeid tot iets groots wat bij velen de gevoelige snaar zal raken. Met zijn allen willen we duidelijk maken dat we niet kunnen wachten tot we weer mogen!

Win 2 tickets voor een voorstelling of concert

De column en de video zijn te zien op www.droom-mee.nl. Bezoekers worden op de website uitgenodigd zich te registreren als meedromer. De sector belooft alvast 400 kaarten voor deze meedromers te reserveren. Als straks de deuren weer open mogen, maken zij kans om 2 kaarten voor een voorstelling of concert te winnen. In een volle zaal, waarmee de belofte werkelijkheid wordt.