Musical Hello, Dolly! keert niet terug in het theater

Op vrijdag 19 juni 2020 hebben producent MediaLane en Stichting Theateralliantie bekend gemaakt dat de musical Hello, Dolly! niet meer zal terugkeren in het theater. “Na een fantastische try-out periode en een geweldige eerste première konden we niet wachten om te beginnen aan onze tournee. Dat we nu slechts één voorstelling hebben kunnen spelen is ontzettend verdrietig, want er is twee jaar lang keihard en met heel veel liefde gewerkt aan onze eerste musical Hello, Dolly!”, aldus MediaLane. De betrokken partijen hebben in de afgelopen maanden alle mogelijke scenario’s bekeken, maar hebben helaas moeten concluderen dat Hello, Dolly! als voorstelling niet veilig kan worden gespeeld binnen de anderhalvemetersamenleving.

Wel kunnen we twee mooie, kleine voorstellingen aankondigen voor aankomend najaar, welke wél voor een kleiner publiek gespeeld kunnen worden. Als eerste een intieme voorstelling van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, Paul & Simone: Zonder Jou. Als tweede de zowel hilarische als ontroerende voorstelling Buyer & Cellar, de eerste solovoorstelling van Freek Bartels. Beide voorstellingen zijn in december 2020 in Orpheus te zien.

Kaartkopers krijgen persoonlijk bericht over de afhandeling van hun gekochte tickets.

Meer informatie over het besluit lees je in het persbericht: https://www.medialane.nl/nieuws/algemeen/medialane-theater-presenteert-aangepaste-programmering-aankomende-1-5-jaar