Rabobank Apeldoorn en omgeving en Altios Cloud Experts verlengen sponsorovereenkomst met Orpheus

Donderdag 4 juni was natuurlijk al een feestelijke dag voor Theater & Congres Orpheus, omdat na bijna drie maanden eindelijk de deuren weer open mochten. Gasten genoten van een heerlijk 3-gangendiner en de klanken van Stephanie Struijk. Om de dag compleet te maken tekenden Rabobank Apeldoorn en omgeving en Altios Cloud Experts de verlenging van hun sponsorovereenkomsten tot juli 2023.

Binnen hun missie Growing a better world together is de lokale leefomgeving voor de Rabobank een belangrijk thema. Sjoerd Scholte, directeur Rabobank en omgeving: “Al sinds de oprichting 115 jaar geleden steunt Rabobank de kunst & cultuur, onder andere om de toegang zo laagdrempelig mogelijk te maken. Orpheus speelt een cruciale rol in de leefomgeving van Apeldoorners”. Mirjam Barendregt, directeur Orpheus bevestigt dit: “Zeker nu merk je dat bij een groot aantal mensen uit Apeldoorn en omgeving een bezoek aan Orpheus een vaste (en heel belangrijke!) plek in hun leven heeft. Vaak zonder dat ze het merkten, tot het op 12 maart ineens wegviel. Dat juist nu deze contracten worden verlengd, betekent ontzettend veel voor Orpheus”. Scholte haakt hier in zijn korte toespraak op in door de aanwezige ondernemers op te roepen juist nu in hun netwerk op zoek te gaan naar andere ondernemers die zich aan willen sluiten bij het Ondernemerspodium van Orpheus.

Ook Gerard Mulder, directeur Altios Cloud Experts ziet hoe belangrijk de rol van Orpheus is binnen de stad. Hij denkt in deze tijden graag met het theater mee: “Zoiets moois in Apeldoorn moet ook in deze moeilijke tijd blijven bestaan. Daarnaast wil ik als ondernemer met deze sponsoring mijn steentje bijdragen om cultuur in Apeldoorn toegankelijk te maken voor iedereen”. Niet alleen draagt Mulder cultuur een warm hart toe, de verlenging tot 2023 zorgt voor een mooie exposure van zijn bedrijf. Zo blijft hij de komende jaren met trots zakenrelaties ontvangen bij de mooiste voorstellingen in ‘zijn’ Altioszaal. Ook de Rabobankzaal behoudt zijn naam de komende drie jaar.

Samen met de leden van het Ondernemerspodium werd na het zetten van de handtekeningen getoost op een gezonde toekomst en een mooie samenwerking.