Meester Hans heeft het zwaarste bestaan!

24 scholen reageerden in februari op de oproep van Theater & Concert Orpheus om hun meester of juf te nomineren voor de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” actie. Na een spannende eindstrijd won groep 7 van De Touwladder uit Ugchelen. De hele klas wordt 25 maart met de Annie castbus opgehaald om gratis naar Annie de Musical te gaan.

“De kinderen zijn gek op meester Hans en hij is altijd in voor leuke dingen. Dit jaar is het extra bijzonder omdat de school wordt gesloopt en ze tijdelijk in een ander gebouw zitten. Dit heeft de nodige flexibiliteit gevraagd en de werkdruk verhoogd. Een beetje ontspanning kunnen ze allemaal wel gebruiken.” Samen met hun originele foto zorgde dit verhaal voor het binnenhalen van de winst. 
 
Omdat de juffen van groep 6B van PCBO De Fakkel en groep 5/6 van CBS De Enk net niet genoeg likes kregen bij deze Facebookwedstrijd, krijgen zij beiden twee tickets voor de musical. Orpheus zorgde ervoor dat er in deze wedstrijd geen verliezers zijn door alle deelnemende leerlingen met een kortingsvoucher voor Annie de Musical te belonen.   
 

Annie de musical  

Annie inspireert al generaties kinderen en volwassenen. Nu is ze terug en ze is sterker dan ooit. Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ is van 18 tot en met 29 maart te zien in Orpheus. Met Willemijn Verkaik als Miss Hannigan en de Apeldoornse acteur Edwin Jonker in de rol van Oliver Warbucks.  

Tickets en informatie

Tickets voor de Annie de Musical zijn te koop vanaf € 29,50. Meer weten of meteen je tickets bestellen voor een van de voorstellingen 18 tot en met 29 maart? Kijk dan op www.orpheus.nl/annie.