Apeldoornse basisschoolklassen maken kans op uitstapje naar Annie de musical

Leerkrachten hebben het soms zwaar te verduren. Juffen en meesters van de groepen 5 tot en met 8 van alle basisscholen in Apeldoorn kunnen daarom genomineerd worden voor de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie. De juf of meester met het “zwaarste bestaan” wint en mag op woensdagavond 25 maart met de hele klas gratis naar Annie de musical in Theater Orpheus. Deze klas wordt van school opgehaald met de enige echte Annie cast bus.

Hoe doe je mee?

Stuur uiterlijk woensdag 12 februari een foto van de klas (met toestemming van ouders) mét juf of meester naar info@orpheus.nl en beschrijf (in max. 200 woorden): - Wie is de juf of meester en aan welke groep(en) en op welke school geeft hij/zij les? - Waarom verdient hij/zij het om met de hele klas naar Annie de musical te gaan? - Hoeveel kinderen zitten er in de klas én de hele school?
De inzendingen worden vervolgens gepubliceerd op de Facebookpagina van Orpheus. Vanaf 13 februari kan er gestemd worden op je favoriete leraar. Door te liken kun je stemmen op de deelnemende klassen. De winnaar wordt in de week van 24 februari gekozen op basis van de verhouding van het aantal stemmen met het aantal kinderen op de basisschool. De winnende klas wordt met de Annie cast bus van school opgehaald.

Annie de musical

Annie inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is ze terug en ze is sterker dan ooit. Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ is van 18 tot en met 29 maart te zien in Theater Orpheus. Door middel van de ANNIE Juf & Meester “Zwaar bestaan” Actie wil Orpheus meer kinderen kennis laten maken met theater.

Meer informatie is te vinden op: www.orpheus.nl/zwaarbestaan.