Nou lekker dan! Hans Teeuwen in Orpheus.

Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Op 7 en 8 november 2020 staat hij met zijn programma ‘Nou Lekker Dan’ bij ons in Orpheus. Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour van ‘Echte Rancune’. De voorverkoop voor ‘Nou Lekker Dan’ start op maandag 3 februari om 10:00 uur.

De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Precies wat zijn fans van hem gewend zijn.

In 2011 stond Teeuwen op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma ‘Echte Rancune’, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij ‘Echte Rancune’ voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met ‘Real Rancour’ door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.

Tickets en informatie

Tickets voor Hans Teeuwen zijn vanaf maandag 3 februari om 10.00 uur te koop. Vrienden van Orpheus kopen hun tickets al vanaf vrijdag 31 januari om 12.00 uur. Meer weten of meteen je tickets bestellen voor de voorstellingen op 7 en 8 november? Kijk dan op www.orpheus.nl/hansteeuwen